Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Barbapapas sommer

Barbapapa og familien han er mer populære enn noen gang. Deres smittende humor, kreative løsninger og ekte kjærlighet til dyr, mennesker og miljø, får både barn og voksne til å bli myke i blikket og varme om hjertet. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Barbapapa og familien han er mer populære enn noen gang. Deres smittende humor, kreative løsninger og ekte kjærlighet til dyr, mennesker og miljø, får både barn og voksne til å bli myke i blikket og varme om hjertet. I Barbapapas sommer kan du bli med Barbafamilien på ferie.

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788251627443
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Les vacances de Barbapapa
Format
20 x 27 cm
Serie
Barbapapa

Kunders vurdering

M
Mor til 3 – 19.08.2009

– Historiene om Barbapapa er en virkelig favoritt blant mine barn. Bøkene har enkle og morsomme historier og det er bøker med flotte illustrasjoner. Ofte har vi det litt travelt, da kan lett lesing være en av de tingene som må sløyfes, men ikke med slike bøker. De er så korte at man alltid har tid. Alle de ulike funksjonene Babafamilien kan omforme seg til er nok noe av det som morer barna mest. De kan studere bildene lenge. Dette er altså bøker som også blir brukt av ungene som ikke kan lese på egen hånd. I denne boken drar de på ferie. Jeg anbefaler boken på det varmeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barbapapas sommer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Orkanen

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
272,- 299,-
 

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
218,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv