Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den store Lillesøsterboka

Barnas favoritter i stor samleutgave
Med Lillesøsterbøkene har Kari Grossmann skapt moderne klassikere barna elsker, og som de vil lese på nytt og på nytt. Det er spennende å fordype seg i detaljrike illustrasjoner fra hverdagssituasjoner barna kjenner seg igjen, og det er morsomt å høre om Lillesøster som helst vil bestemme selv om hun skal spise frokost, slutte med bleie eller handle lørdagsgodteri. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Barnas favoritter i stor samleutgave
Med Lillesøsterbøkene har Kari Grossmann skapt moderne klassikere barna elsker, og som de vil lese på nytt og på nytt. Det er spennende å fordype seg i detaljrike illustrasjoner fra hverdagssituasjoner barna kjenner seg igjen, og det er morsomt å høre om Lillesøster som helst vil bestemme selv om hun skal spise frokost, slutte med bleie eller handle lørdagsgodteri. Men det går ikke alltid som planlagt. Her er fem velkjente historier om Lillesøster samlet i én bok.

I denne samleboka finner du:

Lillesøster spiser frokost

Lillesøster skal tisse

Lillesøster i butikken

Lillesøster på legevakten
Lillesøster har bursdag

Medlemsvurdering:
Dette er en favoritt på sengekanten og fenger to og fire åringen like mye. Tidløse bøker med koselige fargerike tegninger.

Astrid

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205389724
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
24 x 21 cm
Serie
Lillesøster

Kunders vurdering

A
Astrid – 27.06.2023

– Dette er en favoritt på sengekanten og fenger to og fire åringen like mye. Tidløse bøker med koselige fargerike tegninger.

L
Lesemamma Kari – 28.11.2009

– Denne boka ønsker jeg min toåring til jul! Vi har lånt tre av disse fem bøkene på biblioteket, men de er så populære at vi må se å skaffe oss dem her hjemme. Bøkene er nydelig illustert, teksten er super å lese høyt fra. Barnet mitt har det ofte litt travelt med å bla om før jeg rekker å lese alt, og da forteller jeg litt på sparket ut fra de detaljerte gode tegningene. Best av alt liker jeg snerten i bøkene, de forteller ikke bare historier et lite barn kan kjenne seg igjen i. Hver historie slutter med litt lun humor som både små og store kan le av, som at Lillesøster tisser i pappas flosshatt eller pappa som besvimer på legevakta når Lillesøster får sprøyte. Håper julenissen har med seg denne i sekken sin. Hvis ikke må nok mamma legge inn en bestilling her til bursdagen på nyåret ;-)

R
RF – 15.07.2009

– Denne boken kan jeg snart utenat! Det er en negativ ting med den, det er at boken har fem bøker i seg, og om noen tror at man som treåring kan legge seg til å sove før alle fem er lest, så tro om igjen! Dette er en bok som barn kan kjenne seg igjen i! Her er de lillesøster som gjør alle de rare ting som barn faktisk finner på. Det er ikke de helt store sprell, men hverdagsting som det er fryktelig spennende å lese om! I tillgg så er det flotte tegninger som man kan se og snakke om, igjen og igjen og igjen ... Kos deg som voksen og!

A
August og Ingvild – 31.05.2009

– "Den store lillesøsterboka" av Kari Grossmann er den definitive favoritten hos min toårige sønn. Vi leser den daglig, gjerne flere ganger på én dag, og han sitter som et tent lys gjennom alle de fem historiene. Ikke ofte han har tid til å sitte stille så lenge ellers ... Hver og en av historiene tar opp temaer som både han og jeg, som mamma, kjenner oss igjen i på en aldeles strålende måte. Selv om min sønn foreløpig mangler språk, forstår han alt som sies og leses. Tegningene i boken brukes derfor flittig og han peker villig på alt som omtales i historiene. Med andre ord er denne boken flott på flere måter for oss her hjemme! Har flere bøker av samme forfatter og må si at de alle er populære hos min gutt. "Den store lillesøsterboka" er likevel favoritten og har vært det i over tre måneder tross daglig lesning. En bok vi begge trygt kan anbefale andre smårollinger! Et stort pluss er at den også er morsom for oss voksne som lett kan kjenne oss igjen i situasjonene som oppstår!

s
sykepleier – 26.05.2009

– Lillesøsterbøkene er den klare favoritten for tiden. "Den store Lillesøsterboka" leses i hver kveld, før lydboka settes på. Treåringen kan den på rams så her går det ikke ann og hoppe over ord og setninger. Lillesøster er som to- til treåringer flest, og derfor lett og kjenne seg igjen i. Boken inneholder flotte fortellinger fra dagliglivet. Dette fenger både store og små. Herlige og detaljerte tegninger som er nydelige å se på. Teksten er skrevet med store bokstaver, slik at den fint kan leses av barn som nettopp har lært seg å lese. Anbefales på det varmeste, for store og små.

O
Oslomor – 11.04.2009

– Lillesøster er fire år og gjør ting som fireåringer kan kjenne seg igjen i: Faller og slår seg, vil plukke ut alt som er søtt når hun er med pappa i butikken, feirer bursdag og insisterer på kle på seg selv. Kari Grossmanns strek er søt og detaljrik, og du merker at hun har satt seg inn i norske barns hverdag. Her er yoghurt og leverposteibrødskiver, pappkrone i barnehagen og seigmenn i butikken. Vi begynte å lese disse bøkene da datteren min var to og hun elsket dem. Det fine er at du kan skjønne historien bare utfra å se på bildene, og det er mange fine detaljer i bildene å "snakkelese" utifra. Bøkene har godt språk og har såpass mye humor at selv de voksne orker å lese igjen og igjen. Noe du bare må belage deg på. Dette er en klassiker!

M
Mor til 3 – 08.03.2009

– Våre barn har vært flittige lesere av Kari Grossmanns bøker i flere år. "Lillesøster"-serien har vært vår datters absolutte favoritt, og som toåring kunne hun teksten om Lillesøster på legevakten utenat. Kari Grossmanns bøker har nydelige, detaljrike illustrasjoner, og barna kan se ting som er lett gjenkjennelige fra sin egen hverdag. De omhandler også de store begivenhetene et lite barn kommer borti, og kan brukes til både forberedelse og bearbeiding i forhold til noe som skal skje. Vår fireåring synes nok det er godt å lese om Lillesøster på skitur, etter å selv ha hatt en strabasiøs skitur, for lillesøster synes visst det er vanskelig, hun også. I tillegg vil barnet i løpet av bokserien oppleve at lillesøster slutter med bleie, går i barnehagen og på butikken, er litt trassig og fyller fire år. Anbefales på det varmeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store Lillesøsterboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Orkanen

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
254,- 279,-
 
Smak!
Ny!

Smak!

Ingvild Wedaa Tennfjord
Innbundet 
393,- 449,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv