Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lillesøster hos tannlegen

I tannlegestolen for første gang
Dagen for det aller første tannlegebesøket er her, og Lillesøster gruer nok litt. Som moralsk støtte tar hun med seg flere av kosedyrene sine. «De må gå til tannlegen de også!» synes Lillesøster. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
I tannlegestolen for første gang
Dagen for det aller første tannlegebesøket er her, og Lillesøster gruer nok litt. Som moralsk støtte tar hun med seg flere av kosedyrene sine. «De må gå til tannlegen de også!» synes Lillesøster. Og en etter en må de ta plass i tannlegestolen på fanget til Lillesøster for å undersøkes. Til slutt kan endelig Lillesøster gå med på å bli undersøkt hun også, på fanget til mamma. Da har både tannlegen og mamma fått strukket tålmodigheten sin akkurat passe.

Medlemsvurdering:
Bøkene om lillesøster er veldig populære, og med god grunn. Bøker om å gå til tannlegen er også i skuddet, fordi det lar barna venne seg til tanken å sitte i en stol og gape høyt for en fremmed. Med denne boken slår du to fluer i en smekk. Lillesøster gruer seg til å gå til tannlegen, men finner en morsom og kreativ løsning på det hele. Det er lett for barna å identifisere seg med lillesøster. Og at det hele alltid har en lykkelig slutt, er med på å gjøre bøkene om henne til favoritter. Denne boken her kan du gjerne lese for barn fra 2-3 og opp til skolealder, gutter så vel som jenter.

Leseren.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205331105
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Format
19 x 17 cm
Serie
Lillesøster

Kunders vurdering

O
Oslomor – 18.03.2010

– Kari Grossmanns sjarmerende serie om den vesle treåringen Lillesøster burde være kjent for de fleste. I denne boka skal Lillesøster til tannlegen for første gang. Og hun gruer seg! Løsningen blir å ta med alle kosedyrene til tannlegen. Det hjelper imidlertid fint lite, selv etter at alle kosedyrene er sjekket nekter Lillesøster fortsatt å gape opp, og det ender med at mamma må ligge på tannlegestolen med Lillesøster oppå seg for at tannlegen skal få se tennene hennes. All denne problemtiseringen og gruingen til tannlegebesøket gjør at boka kanskje ikke er helt optimal for å forberede et barn på første tannlegebesøk. For så mye styr er neppe noe alle tannleger går med på. Men etter et tannlegebesøk eller som en av flere bøker er denne topp. Tegningene er søte, med mange fine detaljer som norske barnehage barn kan kjenne seg igjen i. På venteværelset henger for eksempel en plakat med bilde av Karius og Baktus. Passer for barn fra tre år og opp til ca. seks til sju år.

L
Leseren. – 17.02.2007

– Bøkene om lillesøster er veldig populære, og med god grunn. Bøker om å gå til tannlegen er også i skuddet, fordi det lar barna venne seg til tanken å sitte i en stol og gape høyt for en fremmed. Med denne boken slår du to fluer i en smekk. Lillesøster gruer seg til å gå til tannlegen, men finner en morsom og kreativ løsning på det hele. Det er lett for barna å identifisere seg med lillesøster. Og at det hele alltid har en lykkelig slutt, er med på å gjøre bøkene om henne til favoritter. Denne boken her kan du gjerne lese for barn fra 2-3 og opp til skolealder, gutter så vel som jenter.

L
Littlesister – 16.02.2007

– Dagen er kommet for Lillesøster sitt første tannlegebesøk.Problemet er bare det at Lillesøster vil absolutt ikke til tannlegen selv om pappa sier at alle må gå til tannlegen. Lillesøster bestemmer seg for at hvis alle må til tannlegen, så må jo alle kosedyrene hennes være med til tannlegen også. Mamma er litt oppgitt over Lillesøster, men de kommer seg nå til tannlegeværelset. Der setter Lillesøster alle bamsene på hver sin stol og mamma må stå siden hun ikke skal til tannlegen. Tannlegen må begynne med å undersøke alle kosedyrene til Lillesøster og etterpå må de få velge seg en liten ting hos tannlegen de også. Tålmodigheten til tannlegen og mamma begynner å bli oppbrukt, når endelig Lillesøster skal undersøkes og må sitte på fanget til mamma i tannlegestolen. En morsom fortelling om noe som mange 3-åringer gruer seg til og som Lillesøster løste på sitt eget vis.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lillesøster hos tannlegen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv