Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lillesøster spiser frokost

Lillesøster er sinna!
Bli kjent med Lillesøster! Lillesøster er en liten personlighet akkurat slik som andre to-treåringer er. Noen ganger er hun sint og sur, og vil slett ikke spise frokost. Nettopp denne dagen er en slik sint på alt og alle dag, en riktig vil-ikke-morgen, som ender med fred og fordragelighet til slutt. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Lillesøster er sinna!
Bli kjent med Lillesøster! Lillesøster er en liten personlighet akkurat slik som andre to-treåringer er. Noen ganger er hun sint og sur, og vil slett ikke spise frokost. Nettopp denne dagen er en slik sint på alt og alle dag, en riktig vil-ikke-morgen, som ender med fred og fordragelighet til slutt.

Medlemsvurdering:
Lett for de fleste barn og voksne å kjenne seg igjen i denne historien. Hektisk morgen der alle skal avgårde, men heldigvis har pappa tid. Kari Grossmann er god på å ta barneperspektivet og hun skriver slik at både store og små kjenner seg igjen. populær bok i vår barnehage :-)

Lena A. Møller

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal Tiden
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205305243
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Format
19 x 17 cm
Serie
Lillesøster

Kunders vurdering

L
Lena A. Møller – 01.06.2016

– Lett for de fleste barn og voksne å kjenne seg igjen i denne historien. Hektisk morgen der alle skal avgårde, men heldigvis har pappa tid. Kari Grossmann er god på å ta barneperspektivet og hun skriver slik at både store og små kjenner seg igjen. populær bok i vår barnehage :-)

H
Hanne Nilsen – 25.03.2016

– En herlig fortelling der vi kjenner oss igjen på mange ting. Illustrasjonene er også veldig bra.

S
Siri – 10.10.2012

– Fantastisk morsom og fin bok om lillesøster som står opp med det gale beinet først og ikke vil spise frokost, og mamma som gir brødskiva hennes til småfuglene. Gjenkjennelig situasjon for barn i trassalderen. Datteren min på 2 elsker den, og den må leses igjen og igjen.

M
Magnhild – 08.03.2005

– Veslesøster skal ete frukost, men både tidspunkt og meny passar henne dårleg. Dessverre er det smått med medkjensle å få frå dei andre i familien, faktisk et dei opp maten hennar i staden! Heldigvis kjem ho på betre tankar til slutt, og når ho og pappa er åleine att, får også veslesøster ein god start på dagen.
Bøkene om veslesøster er geniale, både tekst og illustrasjonar fenger dei små. Toåringen min ser ut til å kjenne seg svært godt att i det som blir fortalt, og ho likar veldig godt å verte lesen for. Det er ikkje ofte ein finn bøker som tek trassalderen så på kornet som denne serien gjer. Og så er det ekstra kjekt at ei jente er hovudperson!

E
Elisabeth – 13.02.2005

– Min sønn på snart 3 år synes bøkene om Lillesøster er helt topp. Han kjenner seg selv igjen i situasjonene hun er oppe i - og kan til og med le av dem da. I denne boken er det frokosten som er bøygen. Lillesøster vil ikke spise om morgenen. Hun er kjempesint. Dette er facinerende lesestoff for en 2-åring som kjenner igjen sin egen trass. Situasjonen ender med en Lillesøster som er kjempe, kjempe, kjempesulten. Heldigvis kan pappa lage mat til henne. Ungene elsker de detaljerte og fine tegninene i boka.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lillesøster spiser frokost:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mira
99,-

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
99,- 199,-
 

Mira

Sabine Lemire
Paperback 
208,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv