Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mine to oldemødre

Varm og vakker bildebok om ha røtter i flere land
Hvordan er det å vokse opp med én oldemor i Norge - og én i Gambia? En norsk oldemor kan man sitte på fanget til og spise kaker hos. En gambisk oldemor på bilde i stua og på sprakete telefonlinje kan man drømme om. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Varm og vakker bildebok om ha røtter i flere land
Hvordan er det å vokse opp med én oldemor i Norge - og én i Gambia? En norsk oldemor kan man sitte på fanget til og spise kaker hos. En gambisk oldemor på bilde i stua og på sprakete telefonlinje kan man drømme om...

Lisa Aisato N'jie Solberg (f. 1981) har selv vokst opp med oldemødre på to forskjellige kontinenter. I "Mine to oldemødre" har hun både illustrert og skrevet sin egen historie. Dette er hennes første barnebok.

Medlemsvurdering:
Solberg viser med denne boken at hun ikke bare er en ypperlig illustratør, hun er også meget talentfull med ord og fortelling. Solberg er barnebokdebutant i år, og har tidligere bakgrunn som illustratør og kunstner. Hennes varme og inderlige illustrasjoner gjør boka til en opplevelse utenom det vanlige, men det er først og fremst den vakre historien som imponerer. Mye av handlingen ligger i tittelen, to vakre og sterke kvinner, to ypperlige oldemødre. Begge er sterke, flotte kvinner, på hver sin måte. Mens oldemor i Norge er av den litt råbarka sorten, som røyker og ser på boksing på tv, er oldemor i Gambia den varme og kjærlige. Oldemoren i Norge har en forhistorie som sjøreisende, og hun viderefører sin arv til oldebarnet ved å synge sjømannsviser med den største innlevelse. Det kan nesten ikke beskrives med ord hvor vellykket denne boken faktisk er på alle punkter, den må enkelt og greit leses av både voksne og barn. Sterkt, vakkert og rørende, en bok som lett kan anbefales!

S

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205385122
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
29 x 21 cm

Kunders vurdering

S
S – 25.10.2008

– Solberg viser med denne boken at hun ikke bare er en ypperlig illustratør, hun er også meget talentfull med ord og fortelling. Solberg er barnebokdebutant i år, og har tidligere bakgrunn som illustratør og kunstner. Hennes varme og inderlige illustrasjoner gjør boka til en opplevelse utenom det vanlige, men det er først og fremst den vakre historien som imponerer. Mye av handlingen ligger i tittelen, to vakre og sterke kvinner, to ypperlige oldemødre. Begge er sterke, flotte kvinner, på hver sin måte. Mens oldemor i Norge er av den litt råbarka sorten, som røyker og ser på boksing på tv, er oldemor i Gambia den varme og kjærlige. Oldemoren i Norge har en forhistorie som sjøreisende, og hun viderefører sin arv til oldebarnet ved å synge sjømannsviser med den største innlevelse. Det kan nesten ikke beskrives med ord hvor vellykket denne boken faktisk er på alle punkter, den må enkelt og greit leses av både voksne og barn. Sterkt, vakkert og rørende, en bok som lett kan anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mine to oldemødre:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

God id!

Gudny Ingebjørg Hagen
Innbundet 
208,- 229,-
 

God jul!

Gudny Ingebjørg Hagen
Innbundet 
208,- 229,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv