Handle for 499,- og få Nissegutt med på kjøpet!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Tambar er et troll

Ny småbarnsserie fra Tor Åge Bringsværd og Lisa Aisato!
Bli kjent med Tambar, en vilter femåring som går i barnehage sammen med bestevennen Gurine, og liker å huske og leke med lego. En ganske vanlig gutt, altså. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Ny småbarnsserie fra Tor Åge Bringsværd og Lisa Aisato!
Bli kjent med Tambar, en vilter femåring som går i barnehage sammen med bestevennen Gurine, og liker å huske og leke med lego. En ganske vanlig gutt, altså... bortsett fra at han er et troll! Når Tambar kommer hjem kan han riste løs på troll-halen han har gjemt hele dagen, og han kan vise frem troll-kreftene han ikke bruker i barnehagen.

I Tambar er et troll får vi vite hvordan de første trollene kom til byen, du får vite hvordan du kan kjenne igjen et troll på første øyekast, og Tambar får vite Gurines hemmelighet.

Tor Åge Bringsværd har sammen med den kritikerroste illustratøren Lisa Aisato skapt nok en ny bestevenn til barnehagebarna, og vil trollbinde publikum med lun humor, akkurat passe mye dramatikk og tegninger til å gå på oppdagelsesferd i.

Medlemsvurdering:
Veldig koselig første bok i serien om Tambar. Anbefales!

Maiken

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205396746
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
22 x 22 cm
Serie
Tambar

Kunders vurdering

M
Maiken – 02.04.2018

– Veldig koselig første bok i serien om Tambar. Anbefales!

O
Oslomor – 25.05.2010

– Dette er den første boka om trollungen Tambar. Han er som alle andre smågutter, liker å gå i barnehagen, huske og leke med bestevennen Gurine. Men Tambar har hale. Han er nemlig ett troll. Denne boka vil litt mye. Den vil både belære oss om minoriteter (trollene var nemlig en forfulgt minoritet, så nå må de gjemme særtrekkene sine for å assimilieres i majoritetssamfunnet), introdusere oss for Tambars verden (med en mamma, en pappa, en bestevenn, kjempekrefter, hemmelige tegn osv) og fortelle en historie (om store gutter som plager Gurine, men gjett hvem som ordner opp?) Jeg synes dette ikke funker så bra. Det blir lett forvirrende for de små, og gjør plassen til selve handlingen mindre. I tillegg er jeg personlig ikke så stor fan av at boka insisterer på at trollene finnes på ordenlig. Jeg har hvertfall verdt nødt til å forklare i det vide og det brede før leggetid at troll ikke finnes på ordentlig. Kommer likevel til å følge serien videre, om så bare for Lisa Aisatos nydelig, sjarmerende og varme tegninger.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tambar er et troll:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Skogen

Victor Nordahl
Innbundet 
262,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv