Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den lille larven Aldrimett

En av verdens mest populære barnebøker
En av verdens mest populære barnebøker i slitesterk papputgave handler om larven Aldrimett som bokstavelig talt spiser seg gjennom ukedager, epler, plommer, jordbær og faktisk også sidene i boka, inntil den en dag er blitt helt mett og blir en sommerfugl? Boken utkom første gang på norsk i 1973, og denne slitesterke papputgaven tåler små, ivrige lesere fra ca. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Kartonert
Sendes innen 1 virkedag
En av verdens mest populære barnebøker
En av verdens mest populære barnebøker i slitesterk papputgave handler om larven Aldrimett som bokstavelig talt spiser seg gjennom ukedager, epler, plommer, jordbær og faktisk også sidene i boka, inntil den en dag er blitt helt mett og blir en sommerfugl? Boken utkom første gang på norsk i 1973, og denne slitesterke papputgaven tåler små, ivrige lesere fra ca. 2 år.

Eric Carle er en av verdens mest populære barnebokforfattere. Boka om Aldrimett er i sine forskjellige utgaver trykket i nærmere 200 000 eksemplarer bare her i Norge. Totalt har den solgt i 38 millioner eksemplarer, men så er den da også oversatt til 56 forskjellige språk.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Kartonert
Språk
Bokmål
ISBN
9788205486423
Utgave
9. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
The very hungry caterpillar
Format
23 x 16 cm
Serie
Den lille larven Aldrimett

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den lille larven Aldrimett:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv