Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fantorangen går på do

Alle barn kjenner Fantorangen! Fantorangen går på do kan inspirere de minste til å bli like flinke på badet som Fantorangen. Å slutte med bleier er en av de virkelig store milepælene i et lite barns liv - les denne morsomme boken sammen med barnet før dere begynner med dotreningen, og la barnet pusle med boken når hen sitter på do. Les mer

245,-

269,- Spar: 24,-

Kartonert
Sendes innen 3 - 10 dager
Alle barn kjenner Fantorangen! Fantorangen går på do kan inspirere de minste til å bli like flinke på badet som Fantorangen. Å slutte med bleier er en av de virkelig store milepælene i et lite barns liv - les denne morsomme boken sammen med barnet før dere begynner med dotreningen, og la barnet pusle med boken når hen sitter på do. Den morsomme lydmodulen i kombinasjon med bildene hjelper med forklaringen av dorutinene. Nå blir det gøy å gå på do!

Medlemsvurdering:
Utrolig morsom bok for et grandtante barn på akkurat 3 år som lærer seg å gå på toalettet :) Spesielt morsomt er prompelyden og splæshet i do!!! Anbefales på det morsomste :)

Ellinor

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Kartonert
Språk
Bokmål
Sider
10
ISBN
9788233120115
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
24 x 20 cm
Serie
Fantorangen

Kunders vurdering

E
Ellinor – 25.01.2024

– Utrolig morsom bok for et grandtante barn på akkurat 3 år som lærer seg å gå på toalettet :) Spesielt morsomt er prompelyden og splæshet i do!!! Anbefales på det morsomste :)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fantorangen går på do:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv