Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

ABC for tøffinger

D for dinosaur, H for hai og T for traktor. ABC for tøffinger vekker barnets interesse for bokstaver og ord med 29 superkule ting - én for hver bokstav.

ABC for tøffinger er et funn for tøffe gutter og jenter som gjerne vil lære seg alfabetet - og de som i utgangspunktet ikke har så lyst! For med humor og fascinerende fenomener blir læring en lek. Les mer

245,-

269,- Spar: 24,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
D for dinosaur, H for hai og T for traktor. ABC for tøffinger vekker barnets interesse for bokstaver og ord med 29 superkule ting - én for hver bokstav.

ABC for tøffinger er et funn for tøffe gutter og jenter som gjerne vil lære seg alfabetet - og de som i utgangspunktet ikke har så lyst! For med humor og fascinerende fenomener blir læring en lek. Hver bokstav presenteres med en fargerik illustrasjon av en ting som appellerer til førskolebarna samt en setning der den aktuelle bokstaven danner bokstavrim.

Det vil si bortsett fra når det kommer en overraskelse. For hva skjer når det dukker opp en lilla enhjørning på bokstaven E? Enhjørninger kan jo ikke være tøffe? Eller kanskje de kan det?

Nicolai Houm (født 1974) er prisbelønt forfatter og jobber som barnebokredaktør i Ena - et imprint i Vigmostad & Bjørke. Han er utdannet journalist og har gått på Forfatter- studiet i Bø. Houm er oppvokst i Bærum, og bor i Lier.

Fredrik Di Fiore (født 1973) er barnebokredaktør i Ena. Som forfatter har han utgitt boka Edelgran, illustrert av Geir Moen, på Minuskel forlag. Han har en master i litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo. Di Fiore er oppvokst i Oslo, og bor på Nesodden.

Detaljer

Forlag
Ena
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
32
ISBN
9788241950209
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
ABC for tøffinger
Format
25 x 22 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på ABC for tøffinger:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Husdyret
-25 %

Husdyret

Camilla Grebe
Paperback 
172,- 229,-
 

Uglen

Samuel Bjørk
Paperback 
229,-
 
Slimet
3 for 2

Slimet

David Walliams
Innbundet 
169,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv