Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Voks aldri opp

inspirert av ramperim og magisk historiefortelling av Roald Dahl

Tenk om du aldri trengte å vokse opp!
Og tenk om du kunne slippe unna alt det dumme som følger med det - som grønnsaker, et langt arbeidsliv og voksen kjedsomhet?

Roald Dahl er blant verdens beste historiefortellere, og bøkene hans er favoritter i bokhandelen og på biblioteket. Les mer

169,-

279,- Spar: 110,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Tenk om du aldri trengte å vokse opp!
Og tenk om du kunne slippe unna alt det dumme som følger med det - som grønnsaker, et langt arbeidsliv og voksen kjedsomhet?

Roald Dahl er blant verdens beste historiefortellere, og bøkene hans er favoritter i bokhandelen og på biblioteket. Denne bildeboken hyller hans kreativitet og oppfinnsomhet, og er viet til å bevare barnet i oss. Boken er initiert av The Roald Dahl Story Company og er skrevet i Roald Dahls ånd. Illustrert av ingen ringere enn Quentin Blake.

I mange av Roald Dahls bøker møter vi fæle og dumme voksne - som oftest fremstår ganske annerledes enn barna han skriver om! En av dem er bestemoren i Georgs magiske medisin. «Voksing» mener hun er en stygg uvane, og hun lurer på når Georg har tenkt å holde opp med det: «Voks aldri oppover,» sa hun. «Voks nedover.» Nå var ellers ikke Georgs bestemor som andre søte og snille bestemødre, og vi vet alle hvordan det gikk da hun fikk smake Georgs boblende, frådende og magiske medisin.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
30
ISBN
9788205556126
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Never grow up
Format
30 x 22 cm
Nr
8189730

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Voks aldri opp:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lemen
99,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv