Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Telleboka mi

Lær å telle med Kari Grossmann
I Telleboka mi lærer barna å telle opp til 20, samt hvordan tallene ser ut. Hvert tall har en eller to hele sider, et lite tøyserim knyttet til handlingen i bildet, og en masse gjenstander man kan plukke ut og telle. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Lær å telle med Kari Grossmann
I Telleboka mi lærer barna å telle opp til 20, samt hvordan tallene ser ut. Hvert tall har en eller to hele sider, et lite tøyserim knyttet til handlingen i bildet, og en masse gjenstander man kan plukke ut og telle. Spennende leke og lærebok for førskole og småskole-barn. I samme serie: ABC boka mi.

Medlemsvurdering:
Hjemme hos oss er vi blitt store fans av Kari Grossmann sine bøker, og "Telleboka mi" er intet unntak. Boka er pedagogisk og lurt bygget opp med en tegning for hvert tall, et rim til hver tegning med tallet tydelig uthevet og tallremse nederst på siden. Tegningene er som vanlig morsomme og detaljrike, og det er mange ting og telle på hver side. "Her er det 2 som sitter på do", også kan du telle to jenter med to aviser, to katter, to doruller etc. Boka går helt opp til tjue, noe som gjør levetida på boka lang. Rimene og tegningene er overraskende og morsomme, her ler toåringen seg skakk av de rare hattene på "Her er det tjue som har på seg lue" og av alle dyrene som aker på 17. En god introduksjon til tallene, som er flott fra ca halvannet år til skolealder.

Oslomor

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal Tiden
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205279674
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Format
29 x 21 cm

Kunders vurdering

I
Ildri – 13.01.2015

– Fin tellebok med tall opp til 20 som er formulert som et lite rim. Savner større bilde av selve tallene. Fine illustrasjoner av både nisser, troll, griser og padder, litt eventyrpreget - noe som trigger fantasien til små og store. :)

O
Oslomor – 01.06.2009

– Hjemme hos oss er vi blitt store fans av Kari Grossmann sine bøker, og "Telleboka mi" er intet unntak. Boka er pedagogisk og lurt bygget opp med en tegning for hvert tall, et rim til hver tegning med tallet tydelig uthevet og tallremse nederst på siden. Tegningene er som vanlig morsomme og detaljrike, og det er mange ting og telle på hver side. "Her er det 2 som sitter på do", også kan du telle to jenter med to aviser, to katter, to doruller etc. Boka går helt opp til tjue, noe som gjør levetida på boka lang. Rimene og tegningene er overraskende og morsomme, her ler toåringen seg skakk av de rare hattene på "Her er det tjue som har på seg lue" og av alle dyrene som aker på 17. En god introduksjon til tallene, som er flott fra ca halvannet år til skolealder.

b
bella – 09.10.2008

– "Telleboka mi" er tydelig og pedagogisk "korrekt" for små tellere. Hvert tall fra 1 til 20 er representert med en setning som rimer "Her er det 5 som lengter hjem" hvorpå det er en pen illustrasjon der det er rikelig med ting å telle. Det stemmer som forfatteren sier at tingene som telles er forholdsvis like. Her teller barna antall like trær, luer, baller osv. Etterhvert som antallet stiger blir det vanskelig å huske hvor man begynte, og det tvinger barna til å tenke strategisk. Noe står på rad og rekke, mens andre ting er spredt. Det er lett å se på tegningene at antallet stiger, 18 er mye mer enn 8! Nederst står tallene på rekke. Jeg syns boken er helt alminnelig, helt grei, korrekt og engasjerer barna til å lære tall og antall.

L
Leseren. – 17.02.2007

– Det som først og fremst slår meg med denne boken, er alle detaljene i bildene. Det er i bunn og grunn en enkel tellebok, som går gjennom tallene med et lite rim. Det som fanger oppmerksomheten til barna er at det er mye å se på og at troll, dyr og prinsesser får boltre seg på sidene. Når det er sagt synes jeg ikke at sønnen min fikk noe større tallbegrep av denne boken, det ble mer som om det hele var et tøyserim. Men hva gjør det når barna koser seg med telleboken underveis? En bok som kan leses mange ganger, og som barna kan kikke på alene.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Telleboka mi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv