Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Leit og finn i Vrimleby

sommar

"Kva er det der?" På denne sommarvandringa vrimlar det av svar: "eit postbod, eit lokomotiv, ein rev...".
Der er uendeleg mykje å sjå på, leite etter og finne. På ei slik oppdagningsferd i vrimleverda kan du på ein leiken måte lære kva ting heiter, og korleis namna blir skrivne. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager
"Kva er det der?" På denne sommarvandringa vrimlar det av svar: "eit postbod, eit lokomotiv, ein rev...".
Der er uendeleg mykje å sjå på, leite etter og finne. På ei slik oppdagningsferd i vrimleverda kan du på ein leiken måte lære kva ting heiter, og korleis namna blir skrivne.

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Kartonert
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
14
ISBN
9788252198935
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Sommer-Wimmelbuch
Format
27 x 17 cm
Serie
Vrimlebøker

Kunders vurdering

J
JM – 21.12.2007

– Heilt topp! Me har lånt denne på biblioteket, og innsåg fort at heile serien måtte førast opp på veslegut si ønskeliste.. Han kjem stadig dragande med denne (sjølv om ho er diger), og me kan sjå i ho veldig lenge om gangen. Det er flott at her ikkje er nokon tekst på sidene - dermed kan me setje våre eigne ord og uttrykk på det. Kvar gong me les boka er det noko nytt me legg merke til, og veslegut på snart halvtanna år lar seg stadig vekk begeistre. Eg ser dessutan at her er rom for veldig mykje meir, og tenkjer at dette er ei bok som 'veks' med barnet - etterkvart som han utviklar seg vil han lese boka på nye måtar, og om nokre år vil han kunne fylgje personane gjennom handlinga og setje ord på det. Genialt konsept! (Og takk for at her er papp-sider!)

G
Gro – 02.06.2007

– Som de andre bøkene i vrimlebokserien er dette en helt fantastisk pekebok! Her er det ingen tekster, men en masse flotte bilder man kan studere og prate om i timesvis. Man kan dikte opp forskjellige historier hver gang man leser, for det rommes virkelig mange historier blant bildene på disse sidene. De samme personene går igjen på hvert oppslag i boka, de gjør stadig noe nytt, har forflyttet seg i bildet og kommer litt videre på sin dag. Man ser hva menneskene opplever en helt vanlig sommerdag i Vrimleby, og hvis man kjøper alle fire bøkene kan man følge dem gjennom et helt år. Passer fint både til ettåringen og til ham på fire.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Leit og finn i Vrimleby:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv