Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Leit og finn i Vrimleby

vinter

Ta ein vintertur gjennom vrimlebileta. Tema i denne boka er: innreiing, bondegard, aktivitetar, kultur, jul, klede, ta seg fram.
Ein fin og leiken måte å lære seg ord på. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager
Ta ein vintertur gjennom vrimlebileta. Tema i denne boka er: innreiing, bondegard, aktivitetar, kultur, jul, klede, ta seg fram.
Ein fin og leiken måte å lære seg ord på.

Medlemsvurdering:
Desse bøkene elskar me her i huset! Førebels er me ekspertar på haust og vinter - dei andre kjem nok etterkvart. Det flotte er at bøkene er supre på så mange nivå. For det første er kvart oppslag fullt av spanande menneske, dyr, bilar og aktivitetar ein kan utforske og snakke om. For det andre går det mange historier gjennom kvar bok som ein kan fylgje med på. Kva skjer på neste oppslag med ho som mista bussen eller han som lufta hunden eller ho med bursdagsgåva? For det tredje går dei same personane att i alle dei fire bøkene, noko som gjer at ein kjenner dei att òg i bøker ein ikkje før har lese. For det fjerde er 'åstaden' på oppslaga dei same frå bok til bok - berre altså ulik årstid. Eg ser for meg at det vert artig når veslegut vert litt større å legge alle bøkene på same oppslag for å samanlikne dei ulike årstidene. Og til slutt: Takk for at her ikkje er tekst! Her kan me lage våre eigne forteljingar, vidareutvikle dei, forandre litt og verkeleg la kreativiteten blomstre. Herleg bok!

JI

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Kartonert
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
14
ISBN
9788252199192
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Winter-Wörterwimmelbuch
Format
27 x 17 cm
Serie
Vrimlebøker

Kunders vurdering

J
JI – 08.01.2008

– Desse bøkene elskar me her i huset! Førebels er me ekspertar på haust og vinter - dei andre kjem nok etterkvart. Det flotte er at bøkene er supre på så mange nivå. For det første er kvart oppslag fullt av spanande menneske, dyr, bilar og aktivitetar ein kan utforske og snakke om. For det andre går det mange historier gjennom kvar bok som ein kan fylgje med på. Kva skjer på neste oppslag med ho som mista bussen eller han som lufta hunden eller ho med bursdagsgåva? For det tredje går dei same personane att i alle dei fire bøkene, noko som gjer at ein kjenner dei att òg i bøker ein ikkje før har lese. For det fjerde er 'åstaden' på oppslaga dei same frå bok til bok - berre altså ulik årstid. Eg ser for meg at det vert artig når veslegut vert litt større å legge alle bøkene på same oppslag for å samanlikne dei ulike årstidene. Og til slutt: Takk for at her ikkje er tekst! Her kan me lage våre eigne forteljingar, vidareutvikle dei, forandre litt og verkeleg la kreativiteten blomstre. Herleg bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Leit og finn i Vrimleby:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv