Lillesøster 2

; Inger Gundersen (Musiker) ; Inger Gundersen (Oppleser)

Lillesøster kommer ut for akkurat slike hendelser som barn kan kjenne seg igjen i, og derfor er bøkene blitt så populære. Inger Gundersen krydrer de fire fortellingene med lyder, sang og musikk. Les mer
Vår pris: 129,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Lillesøster og kaninen: Lillesøster har en kanin som må være med overalt, men det er bare Lillesøster som kan se den. Den dagen Lillesøster vil at den usynlige kaninen skal ha eget sete på den fulle bussen, blir det vanskelig. Lillesøster på legevakten: Når Lillesøster og pappa skal hjem fra skøytebanen, vil Lillesøster klatre på de høye brøytekantene. Da er hun uheldig, og Lillesøster må på legevakten for å ta røntgen. Lillesøster og Mimmi: Klok og varm fortelling om mamma og Lillesøster som snakker sammen om livet og døden etter at Mimmi døde. Lillesøster har bursdag: Lillesøsters bursdag blir feiret stort både hjemme og i barnehagen.

Ny samling med noen av de mest populære bøkene om Lillesøster. Koselig underholdning for småbarn fra 2 år. Lest av den populære barnebokformidleren Inger Gundersen. Inneholder musikk og artige lydeffekter!

 

Fakta