Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lillesøster 2

Ny samling med noen av de mest populære bøkene om Lillesøster. Koselig underholdning for småbarn fra 2 år. Lillesøster kommer ut for akkurat slike hendelser som barn kan kjenne seg igjen i, og derfor er bøkene blitt så populære. Les mer

99,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ny samling med noen av de mest populære bøkene om Lillesøster. Koselig underholdning for småbarn fra 2 år. Lillesøster kommer ut for akkurat slike hendelser som barn kan kjenne seg igjen i, og derfor er bøkene blitt så populære. Inger Gundersen leser og krydrer de fire fortellingene med lyder, sang og musikk. Innhold: Lillesøster og kaninen, Lillesøster på legevakten, Lillesøster og Mimmi og Lillesøster har bursdag.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242139009
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Serie
Lillesøster

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

C
Cecilie gjersdal – 11.09.2017

– Lillesøster 2

O
Oslomor – 08.02.2010

– Den sjarmerende, realistiske og egenrådige barnehagejenta Lillesøster har sjarmert seg inn i mang en bokhylle. Nå kan vi også ta med oss Lillesøster inn i bilen. Siden vesla på to år er stor fan av bøkene, og kjenner fortellingene allerede, var denne lydboksamlingen en hit. Aller mest populær er Lillesøster på legevakta. Det er noe med blod og bandasjer og slikt som tydeligvis fascinerer barn veldig. Hvis jeg skal utsette en ting på lydboka må det være sangene som er lagt inn midt i fortellingene. De har en tendens til å være litt vel anmasende, og bryter opp dramatikken, slik at de små lettere faller ut av fortellingen. Bortsett fra det er denne fin å ha med på biltur.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lillesøster 2:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv