Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lillesøster

Lillesøster er akkurat slik enhver liten to-treåring er, og nettopp derfor er bøkene blitt så populære hos de små tilhørerne. De minste leserne elsker å treffe igjen den samme hovedpersonen fra bok til bok. Les mer

99,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lillesøster er akkurat slik enhver liten to-treåring er, og nettopp derfor er bøkene blitt så populære hos de små tilhørerne. De minste leserne elsker å treffe igjen den samme hovedpersonen fra bok til bok. Det er viktig å kunne kjenne seg igjen i hverdagen, og også kunne kjenne seg igjen i de litt forbudte følelsene. For eksempel kan det å være med å handle være en hyggelig opplevelse, men det kan også være en opplevelse som utarter til et lite mareritt for både voksne og barn.
Lydboka består av:
Lillesøster spiser frokost
Lillesøster skal tisse
Lillesøster går til barnehagen
Lillesøster i butikken
Lillesøster hos tannlegen
Lillesøster på skitur

Medlemsvurdering:
Denne går non-stop når vi kjører bil. Sønnen min som er 2,5 år elsker den. Han vil høre den om og om igjen og snakker om det som skjer i historiene med Lillesøster. Han kjenner seg tydelig igjen i dette. Fin fortellerstil og fine sanger.

Kajsa

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242133359
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Serie
Lillesøster

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

K
Kajsa – 08.08.2016

– Denne går non-stop når vi kjører bil. Sønnen min som er 2,5 år elsker den. Han vil høre den om og om igjen og snakker om det som skjer i historiene med Lillesøster. Han kjenner seg tydelig igjen i dette. Fin fortellerstil og fine sanger.

R
Ragnhild – 31.12.2009

– Jeg liker lydbøker, men akkurat disse bøkene er bedre i papirutgave! Vi leser for tiden selv om lillesøster og farmor som går til barnehagen i en støvel og en sko, og vi trenger bildene mer enn teksten. Ja alle tre- til seksåringer vil elske historiene, her er det mye gjenkjennelse, men de elsker å ha bildene framfor seg mens de hører historiene! Bøkene er godt skrevet og godt lest, men min datter foretrekker at mamma selv leser akkurat disse bøkene. Har du både bøkene og lydboka så kan det nok fungere ganske bra det også. Gode bøker som barn elsker, men jeg lurer på om ikke papirutgavene er bedre for barn.

-
-stefan – 18.06.2006

– Denne lydboka består av seks historier om Lillesøster, bl.a. Lillesøster går til barnehagen, skal tisse, i butikken og Lillesøster spiser frokost. Altså alt det som lillesøstere gjør. Inger Gundersen leser og synger, og gir historien masse liv. I tillegg til musikk er det også lydeffekter. Noe som gjør at de aller minste kan følge godt med selv om de ikke skulle få med seg hele historien. Når det er sagt, så er det likevel mer enn nok av gjenkjennelsesmuligheter, det er småbarns nære og kjente hverdag det handler om. Dessuten er det vel ikke bare lillesøstre som gjenkjenner alle de viltre påfunnene, sinnet og de sterke følelsene? Historiene er fulle av varme og sjarm, noe alle som har lest bøkene vet. I lydboka går vi jo dessverre glipp av tegningene som gir Lillesøster og familiene hennes liv. Så les gjerne noen av bøkene først, selv om det absolutt ikke er en forutsetning. Dette er 40 minutter med historier om det meste av det en to-treåring er opptatt av.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lillesøster:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv