Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jeg tenker nok du skjønner det sjøl

historien om Christoffer

Christoffer Kihle Gjerstad ble bare åtte år. Først fire år senere ble stefaren dømt for å ha påført gutten skadene han døde av. Moren er fremdeles under politietterforskning for medvirkning. Hva får voksne til å mishandle et barn til døde? Og hva gjør at verken den nærmeste familien, skolen, helsevesenet, politiet eller andre offentlige instanser skjønner hva som skjer - før det er for sent? "Jeg tenker nok du skjønner det sjøl", svarte Christoffer alltid når han ble spurt hvor alle skadene kom fra. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Christoffer Kihle Gjerstad ble bare åtte år. Først fire år senere ble stefaren dømt for å ha påført gutten skadene han døde av. Moren er fremdeles under politietterforskning for medvirkning. Hva får voksne til å mishandle et barn til døde? Og hva gjør at verken den nærmeste familien, skolen, helsevesenet, politiet eller andre offentlige instanser skjønner hva som skjer - før det er for sent? "Jeg tenker nok du skjønner det sjøl", svarte Christoffer alltid når han ble spurt hvor alle skadene kom fra. Det vil du også gjøre når du har lest denne boka.

Medlemsvurdering:
En tragisk hendelse, skildret på en veldig god måte. Denne berørte meg dypt, og selv om den stort sett var trist, er jeg glad jeg har lest den.

Martine

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248910794
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Martine – 03.09.2016

– En tragisk hendelse, skildret på en veldig god måte. Denne berørte meg dypt, og selv om den stort sett var trist, er jeg glad jeg har lest den.

L
Leseren – 14.11.2015

– En bok som berører sterkt

C
CWS – 04.11.2010

– Jeg visste ikke så veldig mye om saken da jeg startet på boken. Men jeg ble straks grepet av historien om lille Christoffer. Jeg leste boken i løpet av noen få timer, det var umulig å legge den fra seg. Da jeg hadde lest boken ble jeg sittende å tenke i forferdelse på hvor vanskelig stakkars Christoffer må ha hatt det. Dette er en bok jeg vil anbefale til alle, uansett om man selv har barn eller ikke. Dette er ikke en hyggelig bok, men den er utrolig viktig, og minner oss på at det er bedre å varsle en gang for mye i stedet for en gang for lite, hvis man tror at et barn blir mishandlet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg tenker nok du skjønner det sjøl:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv