Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Barnehageårene

2-6 år : syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen i fantasiens tid

Barnehageårene er den essensielle boken for deg med barn i alderen 2-6 år.
I denne boken gir psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery svar på spørsmålene alle med et barn i barnehagealder stiller... Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Barnehageårene er den essensielle boken for deg med barn i alderen 2-6 år.
I denne boken gir psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery svar på spørsmålene alle med et barn i barnehagealder stiller seg: Hva er en god oppdragelse? Hvor viktig er det at barnet får venner? Er søskenkrangling farlig? Og hvordan skal du møte trassalderen, fantasileken og alle disse nye følelsene som kommer til å prege hverdagen deres?

Medlemsvurdering:
Det er ingen brukermanual på barn, men denne treffer godt likevel, og du kjenner deg lett igjen og får gode råd på veien. Plutselig sitter du der med barn i skolealder. Nyt tida, ja det er slitsomt, men kos deg. En bok som skulle vært gitt til alle foreldre der ute! Akkurat hva Jesper Juul sa: Går rett i essesen av det foreldre trenger å vite.

Henriette

Detaljer

Forlag
Pilar
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293516538
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Foreldremagi-serien 3

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Henriette – 29.07.2019

– Det er ingen brukermanual på barn, men denne treffer godt likevel, og du kjenner deg lett igjen og får gode råd på veien. Plutselig sitter du der med barn i skolealder. Nyt tida, ja det er slitsomt, men kos deg. En bok som skulle vært gitt til alle foreldre der ute! Akkurat hva Jesper Juul sa: Går rett i essesen av det foreldre trenger å vite.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barnehageårene:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv