Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det ordner seg

sju steg til å overleve småbarnslivet

Etter sitt andre barn, kræsjer Julie rett inn i en fødselsdepresjon. Hvordan kunne dette skje? Så mye som hun hadde forberedt seg?

Hun som hadde brukt ukesvis på å nå bunnen av alle råd på internett, slukt artikler som «14 ting du ikke visste du trengte», lest utallige anmeldelser på nesesugere, og funnet den raskeste oppskriften på dinousarkake - alt for å få tiden til å gå opp. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 3 virkedager
Etter sitt andre barn, kræsjer Julie rett inn i en fødselsdepresjon. Hvordan kunne dette skje? Så mye som hun hadde forberedt seg?

Hun som hadde brukt ukesvis på å nå bunnen av alle råd på internett, slukt artikler som «14 ting du ikke visste du trengte», lest utallige anmeldelser på nesesugere, og funnet den raskeste oppskriften på dinousarkake - alt for å få tiden til å gå opp.

Julie skriver varmt og humoristisk om hvordan vi kan overleve å ha små barn, uten at det skal ta knekken på oss. Med høy gjenkjennelsesfaktor tar hun oss gjennom fødselsdepresjonen og hvor det gikk galt. Hun avslører med humor alle de ubrukelige forventingene vi har til foreldrelivet og viser hvordan vi kan drite i dem.
Fordi sokker er ikke verdt å brekke ryggen for, det kommer aldri til å være nok tid, og det er lettere å vaske bæsj fra vognposer hvis det er lov å tulle med det.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
126
ISBN
9788248931966
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
23 x 16 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det ordner seg:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dyr

Jo Ryan
Kartonert 
117,- 129,-

August

Victoria Hislop
Innbundet 
288,- 329,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv