Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Foreldremagi

syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen

En av de største misforståelsene blant foreldre er å tro at barneoppdragelse er det du gjør når barna oppfører seg dårlig. Psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En av de største misforståelsene blant foreldre er å tro at barneoppdragelse er det du gjør når barna oppfører seg dårlig. Psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken deler hun sine syv steg for å hjelpe foreldre med å finne en vei mot det alle ønsker: Barn og voksne som har det fint med seg selv - og hverandre. Hva er det som gjør at noen barn blir lykkeligere enn andre? Hvordan skaper du selvtillit? Hvorfor burde du la barna leke i fred, og hvor sint har du egentlig lov til å bli? Kort oppsummert: Hva er det aller viktigste du som mor eller far gjør i løpet av en barndom? Dette er den smarte og enkle boken som hjelper deg å bli den forelderen du ønsker å være.
Hedvig Montgomery (f. 1968) er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo. Siden 1999 har hun hatt egen praksis som familieterapeut. Hedvig har fordypning i familieterapi gjennom Institutt for aktiv psykoterapi (IAP), videre-utdanning innen parterapi (EFT) og er i tillegg seminarleder for Famlab i Norge. Hun holder en rekke kurs og foredrag for foreldre, lærere og annet personell om barn og utvikling.

Medlemsvurdering:
Dette er det viktigste man trenger å vite for å få en god relasjon til barnet sitt. Lettfattelig.

Janicke Aune

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pilar
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293516200
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Serie
Foreldremagi-serien

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

J
Janicke Aune – 09.01.2019

– Dette er det viktigste man trenger å vite for å få en god relasjon til barnet sitt. Lettfattelig.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Foreldremagi:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv