Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hva er det jeg føler?

barn og unge som lærer å håndtere vanskelige følelser tidlig, får det enklere senere i livet

Det kan virke enkelt nok å sette ord på følelser, men det er ikke alltid så lett som man skulle tro. For det første må voksne være klar over hva et barn føler, så de kan hjelpe barnet med å finne ordene som best beskriver følelsene. Les mer

299,-
Sendes innen 3 virkedager
Det kan virke enkelt nok å sette ord på følelser, men det er ikke alltid så lett som man skulle tro. For det første må voksne være klar over hva et barn føler, så de kan hjelpe barnet med å finne ordene som best beskriver følelsene. Det kan være vanskelig. Barn kan i likhet med voksne også ha sammensatte følelser.

Denne boken er skrevet for deg som vil hjelpe barn å håndtere følelser. Barn som vokser opp med foreldre som respekterer og veileder følelser, klarer seg bedre på mange måter:

- Barna inngår sterkere vennskap

- De gjør det bedre på skolen

- De håndterer skiftende humør bedre, har færre negative følelser og kommer raskere til hektene etter emosjonelle hendelser

- De blir til og med sjeldnere syke

Denne boken er et verktøy for foreldre og barn i å forstå, sette ord på og håndtere følelser. Boken hjelper deg å identifisere også sammensatte følelser, som ikke er enkle å forstå. Boken har emosjonsordliste og mange praktiske råd, tips og eksempler som vil hjelpe barn fra før de kan snakke til de er langt opp i tenårene. Familiens nyttigste håndbok?


Metodene i boken er basert på John Gottmans forskning, slik den blant annet ble presentert i boken Hjerteforeldre. Forskningen viser at barn som lærer å håndtere vanskelige følelser tidlig, får det enklere senere i livet.

Mange foreldre er usikre på hva de skal gjøre når barn gir ut-trykk for emosjoner som sorg, sinne eller redsel. Denne boken gir dem et verktøy til å gjenkjenne og forstå slike vanskelige følelser, og vitenskapelig underbygde råd og strategier som viser hvordan man hjelper barn med å håndtere dem.

Hva er det jeg føler er en nyttig veileder for foreldre, omsorgspersoner, lærere og andre som vil hjelpe barn.

Boken er systematisk oppbygd og veileder leseren steg for steg. Én seksjon handler om spedbarns- og småbarnsperioden, mens et nyskrevet kapittel av professor Frode Thuen gir råd om emosjonstrening av eldre barn og ungdommer.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Panta
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
190
ISBN
9788279009375
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
What am I feeling?
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

C
Carina – 16.11.2018

– Anbefales!!!!!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva er det jeg føler?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

ADHD

Kristin Leer
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Handlekurv