Kule kids

og foreldre som strever med å slippe taket : en håndbok

Gi tenåringen frihet!
Foreldrenes vennskap med dagens tenåringer har gått for langt, hevder psykolog Line Marie Warholm. Vi strekker oss alt vi kan for å hjelpe dem med hverdagssysler og vil gjerne skåne dem for alt livets hindringer. Les mer
Vår pris
228,-
Spar
33,-

Veil. pris: 261,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Vår pris: 228,-
Spar: 33,-

Veil. pris: 261,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka

Gi tenåringen frihet!
Foreldrenes vennskap med dagens tenåringer har gått for langt, hevder psykolog Line Marie Warholm. Vi strekker oss alt vi kan for å hjelpe dem med hverdagssysler og vil gjerne skåne dem for alt livets hindringer.
Men er det lurt å være så nær og så beskyttende? Når grensene viskes ut mellom barn og voksne kan det i ytterste konsekvens gjøre dem psykisk syke og helt ute av stand til å løse livets utfordringer. Livredde for å skuffe mamma og pappa vender de i stedet sinnet sitt innover, og blir deprimerte. Er det kanskje på tide å slippe taket?
I denne boken viser Warholm en middelvei: Hun deler råd fra psykologens sofa om hvordan vi kan styrke tenåringens selvbilde uten å være for involvert. Gi dem en frihet som forbereder dem på livet, men samtidig være tilgjengelig på den beste måten.

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?