Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Miraklenes tid

0-2 år : syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen

«Jeg elsker Hedvig! Hun veileder oss med varme, fornuft og logikk. Plutselig faller alle brikkene på plass!»

Å få en baby er et mirakel. Hver eneste gang. Og som forelder vil du så gjerne gjøre det rette. Denne boken er en guide på veien. Til søvn, mat og lek, til ordene som begynner å komme og behovene som melder seg. Les mer

129,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Å få en baby er et mirakel. Hver eneste gang. Og som forelder vil du så gjerne gjøre det rette. Denne boken er en guide på veien. Til søvn, mat og lek, til ordene som begynner å komme og behovene som melder seg. Boken er en reise gjennom milepælene alle nye foreldre har foran seg, men først og fremst gir den tryggheten både du og barnet trenger for å utvikle et langt og godt forhold sammen. Psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken hjelper hun deg å skille gode råd fra dårlige, og hun viser deg hvordan du - i alt dette kaoset - finner din egen foreldrestemme. I tillegg deler hun egne erfaringer og triks for å hjelpe både barn og foreldre gjennom en tid full av mirakler - og store utfordringer. "Miraklenes tid: 0-2 år" er den andre boka i serien "Foreldremagi".

Medlemsvurdering:
Jeg synes boka er lett å lese, i forhold til mange andre faktabøker om baby/barn. Det står det du trenger behøver å vite.

Elise

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pilar
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293516262
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Serie
Foreldremagi-serien 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Jeg elsker Hedvig! Hun veileder oss med varme, fornuft og logikk. Plutselig faller alle brikkene på plass!»

Jenny Skavlan

«Et mirakel av en bok om miraklenes tid og en skattkiste for alle småbarnsforeldre! Hedvig Montgomery hjelper oss å forstå våre egne reaksjonsmønstre i forhold til hvordan vi kommuniserer med og ser barnet vårt.»

Oda Weider-Krog, Familiepodden

Kunders vurdering

E
Elise – 07.07.2021

– Jeg synes boka er lett å lese, i forhold til mange andre faktabøker om baby/barn. Det står det du trenger behøver å vite.

A
Ab Løvlien – 02.04.2019

– Enkel å lese. Bekrefter en del spørsmål som du aldri spør om, men som du har med deg når du er sammen med barna

Oppdag mer

Bøker som ligner på Miraklenes tid:

Se flere

Logg inn

Handlekurv