Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Skjermtid

nødhjelp til frustrerte foreldre

Rett etter frykt for trafikkulykker, er barns skjermtid foreldres største bekymring. Hvordan skal foreldre forholde seg til alt som ramler inn i barnas liv via små og store skjermer? En løsningsorientert selvhjelpsbok for smarttelefonens tidsalder. Les mer

349,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Rett etter frykt for trafikkulykker, er barns skjermtid foreldres største bekymring. Hvordan skal foreldre forholde seg til alt som ramler inn i barnas liv via små og store skjermer? En løsningsorientert selvhjelpsbok for smarttelefonens tidsalder.

Er det ikke barnas skjermbruk foreldre engster seg for, så er det deres egen. Skjerm kan være en stor kilde til bekymring, men også til glede.
Magnus Hoem Iversen er medieviter og småbarnsfar. I denne boka tar han utgangspunkt i eget forskningsfelt og liv. Med grunnlag i hva forskningen vet og ikke vet om effektene av ulike typer skjermbruk, vil boka dempe noen utbredte bekymringer og åpne øynene for nye problemstillinger.
Skjermtid er konkret og løsningsorientert, med praktiske råd til hvordan foreldre kan håndtere barnas digitale liv, fra barna er helt små til de blir tenåringer.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Bokmål
ISBN
9788248935841
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Skjermtid

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skjermtid:

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-
 
Cybermakt
Ny!

Cybermakt

Vivi Ringnes Berrefjord
Paperback 
499,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv