Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Søsken

konkurrent eller kompis? : gode råd om søskenforhold

Nybakte flerbarnsforeldre er gjerne spent på hvordan den eldste vil reagere på familieforøkelsen. Drømmen er en henrykt og omsorgsfull storesøster/-bror som samarbeider knirkefritt med dere voksne. Virkeligheten blir sjelden slik, heller ikke etter som årene går og den minste selv bidrar til å høyne temperaturen og konfliktnivået søsknene imellom. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Nybakte flerbarnsforeldre er gjerne spent på hvordan den eldste vil reagere på familieforøkelsen. Drømmen er en henrykt og omsorgsfull storesøster/-bror som samarbeider knirkefritt med dere voksne. Virkeligheten blir sjelden slik, heller ikke etter som årene går og den minste selv bidrar til å høyne temperaturen og konfliktnivået søsknene imellom.

Her får du vite hva du kan vente deg av oppførsel, og ikke minst de mange ulike grunnene til at barn endrer seg og blir mer krevende når de får søsken. Du får forslag til hvordan du kan løse typiske utfordringer som uro under amming, hardhendt klåing på babyen og en mer kravstor eldstemann. Du får også hjelp til å løse, og ikke minst forebygge, konflikter mellom barna når de blir eldre. Ulike utfordringer avhengig av barnas alder, temperament, forutsetninger og familiesammensetning belyses.

Boka vil ikke bare bidra til at hele familien, inkludert dere voksne, får fredeligere hverdager med færre utfordringer. Den viser i like stor grad hvordan du som voksen kan bygge opp en god relasjon mellom barna dine helt fra starten, og dermed legge grunnlaget for et nært og godt søskenforhold, som kan vare livet ut.

En praktisk, lettlest og morsom bok for alle foreldre!

Dette er tredje bok i serien om viktige temaer for småbarnsforeldre skrevet av den anerkjente barnepsykologen Elisabeth Gerhardsen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202493141
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Søsken

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Søsken:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv