Verdens beste pappa

hakkespettbok for småbarnsfedre

; Lars Fiske (Illustratør)

Førstegangsfedre kan også lære å bli babymestre. Det er ingen konkurranse. Du skal ikke bli bedre mor enn mor. Du skal bli best mulig far. Et barn trenger begge deler like mye. Det er ingen tvil om at fedre gjør det annerledes enn mødre. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Førstegangsfedre kan også lære å bli babymestre. Det er ingen konkurranse. Du skal ikke bli bedre mor enn mor. Du skal bli best mulig far. Et barn trenger begge deler like mye. Det er ingen tvil om at fedre gjør det annerledes enn mødre. Ikke bedre, bare på en annen måte. Og det må de få lov til.


Per Asbjørn Risnes jr. har revidert og oppdatert førsteutgaven av bestselgeren Verdens beste pappa. Med et opplag på over 17 000 har denne boken vært et fint supplement til all mammalitteraturen skrevet av og for mødre. Per Asbjørn Risnes jr. er selv verdens beste pappa til Billie (2002) og Lilja (2005).


Boken inneholder gode råd for hverdagsrutinene. Les om hva du trenger på trilleturen, hvorfor ta halve permisjonen selv og hvordan få mor ut i verden igjen.


I tillegg bugner den av faktastoff om alt som skjer før, under og etter en fødsel, og hvordan oppleves det når ikke alt går etter planen.


Med denne hakkespettboken er du alltid beredt.

Fakta