Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Verdens beste pappa

hakkespettbok for småbarnsfedre

Forfatteren forklarer på en humoristisk måte hvordan du som førstegangsfar skal gå frem, fra unnfangelsen, via graviditet og fødsel til du kan plante det første lyset på nykommerenes bursdagskake. Boken inneholder faktastoff om fosterets utvikling, fødsel, barnestell, utstyr og samvær. Les mer

288,-

329,- Spar: 41,-

Sendes innen 3 virkedager
Forfatteren forklarer på en humoristisk måte hvordan du som førstegangsfar skal gå frem, fra unnfangelsen, via graviditet og fødsel til du kan plante det første lyset på nykommerenes bursdagskake. Boken inneholder faktastoff om fosterets utvikling, fødsel, barnestell, utstyr og samvær. Har henvisninger til internettsider, litteraturliste og stikkordregister.

Medlemsvurdering:
Kjøpte denne boka til min mann etter anbefaling fra ei venninne. Han er ikke den som leser flest bøker til vanlig, så det som skal leses må fenge. Og fenge gjorde den! Han har ledd, lest høyt og fått mer kunnskap enn han allerede hadde. Godt å lese noe fra noen som kjenner hans side av svangerskapet.

August-mor

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
153
ISBN
9788248906896
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
21 x 13 cm
Nr
2348756
Serie
Verdens beste pappa

Kunders vurdering

A
August-mor – 03.08.2017

– Kjøpte denne boka til min mann etter anbefaling fra ei venninne. Han er ikke den som leser flest bøker til vanlig, så det som skal leses må fenge. Og fenge gjorde den! Han har ledd, lest høyt og fått mer kunnskap enn han allerede hadde. Godt å lese noe fra noen som kjenner hans side av svangerskapet.

U
Unni Janne Vaagland – 18.08.2016

– Boken falt i smak hos en Pondus- elskende pappa in spe!

J
Juli-mamma – 27.10.2009

– Denne boka falt i smak hos min mann. Det meste av litteratur om svangerskap, fødsel og den første tiden er skrevet for mor. Det blir kjedelig for mange menn! Denne boka henvender seg til menn på en fin måte. Jeg har selvsagt smuglest etter at mannen min lå og humret mens han leste på sengekanten. Boka har gode poenger skrevet med humor. Tydelig at de som har skrevet denne boka har vært igjennom tiden med hormonpåvirkede koner og gjort seg noen erfaringer som er verd å dele med førstegangs-pappaer :) Fin gave til vordende far.

V
Vestfold – 21.12.2005

– Denne boken beskriver papparollen under svangerskapet frem mot barnets fylte ett år på en morsom og lettfattelig måte. Hvordan er barnets utvikling, hvordan er mors utvikling, og sist men ikke minst - hva er din rolle oppi dette? Her får du tips og råd til hvordan du best kan takle rollen som kommende eller nybakt far. Hvilket utstyr trengs? Hvordan skifter man bleie? Hvilke spesifikke oppgaver bør far ta tak i, som avvenning av nattmat og søvn hele natten. Denne boken har gitt meg mange gode tips om hva som venter meg i tiden som kommer samtidig som jeg har fått trimmet lattermusklene.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Verdens beste pappa:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

666

Tom Egeland
Innbundet 
349,- 399,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv