Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Noen kommer til å bli drept

når barn ikke får hjelp i tide

Dette er historien om Søgne-saken, der en 14 år gammel gutt drepte sin jevngamle venninne Alma Gabriela Knutsen - med fullt overlegg. Drapet skjedde den 27. august 2015, og har etterlatt flere spørsmål enn svar. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Dette er historien om Søgne-saken, der en 14 år gammel gutt drepte sin jevngamle venninne Alma Gabriela Knutsen - med fullt overlegg. Drapet skjedde den 27. august 2015, og har etterlatt flere spørsmål enn svar. En av årsakene er at gjerningspersonen var mindreårig, og at saken derfor aldri er blitt opplyst gjennom en straffesak.

Forfatter Jon Gangdal forsøker i denne boken å finne ut hvordan dette kunne skje. Han skildrer barnas oppvekst. Hva kan ha gjort den ene til offer og den andre til gjerningsperson? Eller ble de begge ofre for en av de mange norske kommuner som ikke greier å organisere tjenestene for barn og unge slik at de får den hjelpen de trenger i tide? Det hjalp ikke at flere foreldre som fulgte utviklingen på nært hold sa: - Noen kommer til å bli drept.

Denne boken viser hvor svakt barns rettigheter står i Norge. I stedet for å samarbeide om det barna faktisk trenger, sitter barnevern, helsevesen og utdanningsapparat på hver sin tue av makt - inngjerdet av misforstått taushetsplikt, som ingen greier å gjøre noe med. Kan det være fordi man tror at barna har hele livet foran seg?

Detaljer

Forlag
Prego Mobile
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
181
ISBN
9788293369950
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Noen kommer til å bli drept:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1968

Jan Guillou
Innbundet 
390,- 429,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Karma

Jørgen Jæger
Paperback 
179,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv