Migrasjon og mobilitet - Mariann Villa

Migrasjon og mobilitet

handlinger, mønstre og forståelser i norsk sammenheng

Mariann Villa (Redaktør) ; Erik T. Valestrand (Redaktør) ; Johan Fredrik Rye (Redaktør)

Denne boka er tilgjengelig i en gratis open access-utgave på noasp.no.

Migrasjon og mobilitet former hverdagsliv og omgivelser for dem som flytter og reiser, og på de stedene det flyttes og reises til. Les mer
Vår pris
398,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Produseres på bestilling

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 398,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Produseres på bestilling

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Denne boka er tilgjengelig i en gratis open access-utgave på noasp.no.

Migrasjon og mobilitet former hverdagsliv og omgivelser for dem som flytter og reiser, og på de stedene det flyttes og reises til. Denne antologien viser noe av mangfoldet av perspektiver, teorier og metodologier som preger forskningen innen migrasjon og mobilitet.

Gjennom elleve kapitler belyser forfatterne internasjonal migrasjonsforskning og nasjonal flytte- og turismeforskning. Bidragene inkluderer empiriske studier av arbeidsinnvandrere og deres omsorgspraksis, marginalisering på arbeidsmarkedet og etterkommeres muligheter, innenlands sosial mobilitet, repromigrasjon og lokalsamfunns respons på og tilpasning til mobilitet. Boka tilbyr også en mer overordnet diskusjon om norsk integreringspolitikk og om metodologiske utfordringer og blindsoner i norsk migrasjonsforskning. Samlet sett er Migrasjon og mobilitet - handlinger, mønstre og forståelser i norsk sammenheng et bidrag til videre utvikling av forskningsfeltet migrasjon og mobilitet.

Boka retter seg mot alle med interesse for hvordan migrasjon og mobilitet studeres i norsk sammenheng, men særlig mot forskere på feltet og studenter i sosiologi, sosialantropologi, samfunnsgeografi og andre samfunnsvitenskaper på høyskole- og universitetsnivå.

Migrasjon og mobilitet er redigert av Mariann Villa (professor i sosiologi, NTNU), Erik T. Valestrand (doktorgradsstipendiat i sosiologi, NTNU), og Johan Fredrik Rye (professor i sosiologi, NTNU).
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm akademisk
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 262
ISBN: 9788202796129
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger