Pannebånd Ebba rosa

Et eventyrlig pannebånd i deilig kasjmir er snart på vei hjem til deg - selvfølgelig med den geniale Morild-refleksen vi er blitt så glad i! Les mer

Finnes i disse fargene

Vår pris: 299,-


Leveringstid: Ikke i salg

Mer om produktet

Ta vare på de du er glad i med et pannebånd hvor det usynlige gjør deg synlig: Morild Ebba pannebånd har innvevd refleks i hele omkretsen og et strikket bomullsfôr inni for å beskytte mot den hustrige nordavinden.

Den eksklusive kasjmirullen kjennes svært behagelig og myk mot huden, og iblandet riktig mengde kunststoff, elastikk og holdbarhet, blir ullens gode egenskaper beholdt.

Inspirasjonen bak de reflekterende moteklærne til Morild stammer fra folkeeventyr, mørke vintre og rent, skandinavisk designtradisjon. Målet er å lage plagg som oppfyller tre ufravikelige krav: høy kvalitet, lekkert design og litt ekstra trygghet i mørket.

I 2016 fikk Morild Merket for God Design. Dette er en utmerkelse som deles ut årlig av Norsk Design og Arkitektursenter, og er et kvalitetsstempel som viser at et produkt eller en løsning er blant det ypperste innen norsk design.

Størrelse: Unisex
Farge: Rosa
Materiale: 100% bomull, 38% kasjmir, 51% akryl, 6% elastan og 5% Morild-refleks

Fakta