Votter Alva sort

I den mørke årstiden er Alva votter fra Morild et must! Alva er laget i mykt og behagelig geiteskinn og har fôr i deilig kasjmir. Du slipper å fryse på hendene, og i tillegg er vottene dekorert med funksjonell refleks! Les mer

Finnes i disse fargene

Vår pris: 349,-
Spar: 350,-

Førpris: 699,-
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Mer om produktet

Nå kan du kle deg med stil i kulda. Vink farvel til kalde hender og ønsk disse eventyrlige vottene i god, norsk kvalitet varmt velkommen. I solid geiteskinn og med fôr i kasjmirull kan du både holde varmen og bli sett i trafikken - vottene har nemlig refleks i dekoren. Vottene har god fleksibilitet som erfaringsmessig passer de aller fleste hender.

Inspirasjonen bak de reflekterende moteklærne til Morild stammer fra folkeeventyr, mørke vintre og rent, skandinavisk designtradisjon. Målet er å lage plagg som oppfyller tre ufravikelige krav: høy kvalitet, lekkert design og litt ekstra trygghet i mørket.

I 2016 fikk Morild Merket for God Design. Dette er en utmerkelse som deles ut årlig av stiftelsen Design og Arkitektur Norge, og er et kvalitetsstempel som viser at et produkt eller en løsning er blant det ypperste innen norsk design.

Størrelse: Onesize
Farge: Sort
Materiale: Geiteskinn og kasjmirull

 

Fakta