Votter Alva sort

Morild

I den mørke årstiden er Alva votter fra Morild et must! Alva er laget i mykt og behagelig geiteskinn og har fór i deilig kasjmir. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
349,-
Spar
350,-

Førpris: 699,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør.

Vår pris: 349,-
Spar: 350,-

Førpris: 699,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør.

Mer om produktet

Nå kan du kle deg med stil i kulda. Vink farvel til kalde hender og ønsk disse eventyrlige vottene i god, norsk kvalitet varmt velkommen. I solid geiteskinn og med fór i kasjmirull kan du både holde varmen og bli sett i trafikken - vottene har nemlig refleks i dekoren. Vottene har god fleksibilitet som erfaringsmessig passer de aller fleste hender. Alva kommer i en splitter ny og redesignet modell i høst!

Inspirasjonen bak de reflekterende moteklærne til Morild stammer fra folkeeventyr, mørke vintre og rent, skandinavisk designtradisjon. Målet er å lage plagg som oppfyller tre ufravikelige krav: høy kvalitet, lekkert design og litt ekstra trygghet i mørket.

I 2016 fikk Morild Merket for God Design. Dette er en utmerkelse som deles ut årlig av stiftelsen Design og Arkitektur Norge, og er et kvalitetsstempel som viser at et produkt eller en løsning er blant det ypperste innen norsk design.

Størrelse: Onesize
Materiale: Geiteskinn og kasjmirull

Fakta