BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Special deluxe

mitt liv, mine biler

Neil Youngs to bøker Memoarer (Waging Heavy Peace) og Special Deluxe er selvbiografier på linje med Bob Dylans Chronicles og Keith Richards' Life. Der hans forrige bok var sparsom med fortellinger fra Neil Youngs tidlige år, er Special Deluxe full av historier om denne perioden. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Neil Youngs to bøker Memoarer (Waging Heavy Peace) og Special Deluxe er selvbiografier på linje med Bob Dylans Chronicles og Keith Richards' Life. Der hans forrige bok var sparsom med fortellinger fra Neil Youngs tidlige år, er Special Deluxe full av historier om denne perioden.

Young skriver blant annet om sin kanadiske barndom, foreldrenes skilsmisse, om hva som har påvirket ham musikalsk, de første kjærestene, de første bandene, rock 'n' roll-livet i kanadiske klubber, hippiescenen i Los Angeles, de musikalske ambisjonene, solokarrieren og de utallige reisene rundt om i verden. Og ikke minst skriver han om sitt kjærlighetsforhold til biler. Young benytter alle bilene han har eid - og elsket - som rammeverk og skaper på den måten fortellingen om sitt liv og karriere.

Detaljer

Forlag
Vigmostad & Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
381
ISBN
9788251685443
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Special deluxe : a memoir of life & cars
Format
24 x 16 cm
Nr
8079072

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Special deluxe:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv