Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Albert og udyret

Albert blir sint og slår til en mindre gutt. På kvelden får han dårlig samvittighet - og under sengen ligger det et fryktelig udyr. Dette er en innlesing med musikk, sang og effekter. Les mer

149,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Albert blir sint og slår til en mindre gutt. På kvelden får han dårlig samvittighet - og under sengen ligger det et fryktelig udyr. Dette er en innlesing med musikk, sang og effekter.

Medlemsvurdering:
Dette er en populær bok her i huset om Albert Åberg og udyret. Udyret dukker opp under sengen til Albert en lørdagskveld etter at han har slått en gutt tidligere på dagen. Gutten han slo var mindre enn ham og var ballgutt når Albert og de andre guttene spilte fotball. Albert skårte et kjempestort mål og ballen som var Albert sin forsvant. Det var da Albert ble så sint på den lille gutten at han slo til han så han blødde fra nesa. Albert strever med samvittigheten sin. Tenk at han slo en som var mindre enn ham selv. Og nå er udyret på plass under sengen samtidig som Albert ser for seg alt som har hendt den lille gutten etter slaget. Albert prøver å tenke ut en måte å gjøre det godt igjen på, men den lykkes ikke. Udyret fortsetter å dukke opp hver kveld når han skal sove. Denne boken er litt skummel med det udyret og tegningene er med å gjøre denne historien komplett. Albert har så dårlig samvittighet og ser for seg at den lille gutten kanskje er død fordi han slo til han så hardt. Hva er det som må til for at udyret til Albert skal forsvinne?

albert

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282183321
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Alfons och odjuret
Serie
Albert Åberg
Lille-Albert

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

a
albert – 13.09.2008

– Dette er en populær bok her i huset om Albert Åberg og udyret. Udyret dukker opp under sengen til Albert en lørdagskveld etter at han har slått en gutt tidligere på dagen. Gutten han slo var mindre enn ham og var ballgutt når Albert og de andre guttene spilte fotball. Albert skårte et kjempestort mål og ballen som var Albert sin forsvant. Det var da Albert ble så sint på den lille gutten at han slo til han så han blødde fra nesa. Albert strever med samvittigheten sin. Tenk at han slo en som var mindre enn ham selv. Og nå er udyret på plass under sengen samtidig som Albert ser for seg alt som har hendt den lille gutten etter slaget. Albert prøver å tenke ut en måte å gjøre det godt igjen på, men den lykkes ikke. Udyret fortsetter å dukke opp hver kveld når han skal sove. Denne boken er litt skummel med det udyret og tegningene er med å gjøre denne historien komplett. Albert har så dårlig samvittighet og ser for seg at den lille gutten kanskje er død fordi han slo til han så hardt. Hva er det som må til for at udyret til Albert skal forsvinne?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Albert og udyret:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv