Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Heng i, Albert Åberg

«Ja, jeg skal bare ...» Pappa Åberg sier at Albert må kle på seg, men Albert synes det er like viktig at dukken Lise får på klær. Albert må også spise grøten sin før den blir kald, men like viktig er det vel å få parkert lekebilen på øverste hylle? Albert finner flere oppgaver som er viktigere enn morgenstellet og da han omsider står ferdig påkledd i gangen . Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Sendes innen 3 virkedager
«Ja, jeg skal bare ...» Pappa Åberg sier at Albert må kle på seg, men Albert synes det er like viktig at dukken Lise får på klær. Albert må også spise grøten sin før den blir kald, men like viktig er det vel å få parkert lekebilen på øverste hylle? Albert finner flere oppgaver som er viktigere enn morgenstellet og da han omsider står ferdig påkledd i gangen ... Hvor er pappa? Jo, pappa sitter med hodet ned i morgenavisen. «Jeg skal bare lese ferdig» sier pappa, og da ler Albert.
Albert er en herlig liten fyr som finner på mye rart - akkurat som de fleste andre barn i barnehagealderen. Dette er en herlig fortelling om morgenstell og morgenstund.

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
13
ISBN
9788202035747
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1983
Originaltittel
Raska på, Alfons Åberg
Format
24 x 18 cm
Serie
Albert Åberg
Lille-Albert

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Heng i, Albert Åberg:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv