Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hvem spøker, Albert Åberg?

Inneholder 2 historier og en sang:

1. Albert-sangen

2. Hvem spøker, Albert Åberg?

3. Milla og Skybert midt-på-natten

Hvem spøker, Albert Åberg?

Albert vet at det ikke finnes spøkelser og monstre, men om de finnes så kommer de sikkert når det er mørkt og når man er alene. Les mer

149,-
Sendes innen 3 virkedager
Inneholder 2 historier og en sang:

1. Albert-sangen

2. Hvem spøker, Albert Åberg?

3. Milla og Skybert midt-på-natten

Hvem spøker, Albert Åberg?

Albert vet at det ikke finnes spøkelser og monstre, men om de finnes så kommer de sikkert når det er mørkt og når man er alene.

Milla og Skybert midt-på-natten

Milla og dukken hennes, Dora, synes natten er fryktelig skummel. Men de har jo Skybert, for han finnes, og han kan jage skumle drømmer bort.

Medlemsvurdering:
I denne Albert Åberg-boken tror Albert det spøker og skjer mye rart hjemme hos dem på natten. Han hører lyder og sånne ting, men pappaen sier det ikke er noe... Det er ikke alltid like lett å være usikker på hva som fins i skapet eller under senga, og det er ikke alltid noe man kan styre selv. Derfor er det bra at denne boka viser at det kan være helt greit noen ganger. På en måte er denne boka nesten litt lærerik, siden den viser barn at dette er riktig og dette er ikke riktig. Jeg må si at hele Albert Åberg-serien er kjempebra for små barn. Fine og fargerike bilder er også en av grunnene til at dette er en kjempefin bok å lese. Anbefales virkelig!

SA19

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282184212
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Vem spökar, Alfons Åberg?
Format
13 x 14 cm
Serie
Albert Åberg

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

V
Vic – 11.02.2017

– Nydelig

W
Willy Wonka – 13.01.2005

– Albert åberg var toppen av dagen når jeg var liten. Da pappa dro fram denne boken bredte smilet seg fra øre til øre. Boken innholder store flotte bilder og lite tekst som er skrevet for det meste i enkle dialoger, som gjør det enkelt for mindre og lære og lese. Jeg syntes spesielt bildene gjør boken mer spennende og gir deg bilder av hvordan ting foregår. Boken innholder en fin historie om hvordan albert overvinner sin frykt for det ukjente (Spøkelset). Som voksen liker jeg faktsik og ta en titt i disse Albert åberg bøkene for å minns barndommen! Passer perfekt for barn fra rundt 3-8år. Anbefales sterkt!

S
SA19 – 19.12.2004

– I denne Albert Åberg-boken tror Albert det spøker og skjer mye rart hjemme hos dem på natten. Han hører lyder og sånne ting, men pappaen sier det ikke er noe... Det er ikke alltid like lett å være usikker på hva som fins i skapet eller under senga, og det er ikke alltid noe man kan styre selv. Derfor er det bra at denne boka viser at det kan være helt greit noen ganger. På en måte er denne boka nesten litt lærerik, siden den viser barn at dette er riktig og dette er ikke riktig. Jeg må si at hele Albert Åberg-serien er kjempebra for små barn. Fine og fargerike bilder er også en av grunnene til at dette er en kjempefin bok å lese. Anbefales virkelig!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvem spøker, Albert Åberg?:

Grisaldo

Bjørn F. Rørvik
Innbundet 
262,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv