Karsten og Petra redder en tiger!

; Anne G. Holt (Illustratør)

Karsten ser et program om tigre på tv. Der sier de at det snart ikke er flere tigre igjen i verden. Det går jo ikke an, synes Karsten. Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Helt ny Karsten og Petra-bok! 

Karsten ser et program om tigre på tv. Der sier de at det snart ikke er flere tigre igjen i verden. Det går jo ikke an, synes Karsten. 

I barnehagen forteller han de andre barna om tigrene når det er samlingsstund. De andre barna synes også at det er trist at det nesten ikke finnes flere tigre. Kanskje de kan gjøre noe for å redde en tiger? Barna bestemmer seg for å arrangere loppemarked til inntekt for tigrene. De voksne i barnehagen synes det er en god idé, så de informerer foreldrene. 

Velkommen til loppemarked i Duestien barnehage!
Alle barna og de voksne jobber hardt for å samle inn lopper, sortere og lage system. Lørdag kl. 11 åpner loppemarkedet og det kommer mange nysgjerrige! Karsten og Petra har fått ansvar for bordet med bøker. Der kan man finne mange fine bøker til bare 20 kroner!

Hjelp en tiger
Til slutt teller de opp hvor mye penger som er kommet inn – og gjett hvor mye det ble! Over 8000 kroner kan de sende til WWF, som hjelper tigre. Det er verdt et høyt hurra!

 

Fakta

Bla i boka