Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Karsten og Petra vil lære å svømme

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek.

Karsten og Petra er på båttur med morfar og kjæresten hans. De går i land på en øy. Hverken Karsten eller Petra kan svømme, men de har det gøy i vannet og etter en stund tør de å dukke slik at hele hodet er under vann. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek.

Karsten og Petra er på båttur med morfar og kjæresten hans. De går i land på en øy. Hverken Karsten eller Petra kan svømme, men de har det gøy i vannet og etter en stund tør de å dukke slik at hele hodet er under vann. Så Karsten og Petra kommer helt sikkert til å lære å svømme.

De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres.

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788202259853
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
20 x 17 cm
Serie
Karsten og Petra
Løveungen og frøken kanin
Karsten og Petra-bøkene

Kunders vurdering

L
Liv Tori Selle – 10.05.2016

– karsten og petra vil lære å svømme

T
Trine – 16.09.2009

– Denne boka har vi lest om og om igjen hjemme hos oss. Det er fortellingen om Karsten og Petra som er sammen med morfaren til Petra og kjæresten hans, Ester, på tur i båten Brahmaputra. Ungene liker å leke i vannet, men de kan ikke svømme og er skeptiske til å få vann i ansiktet. Men Ester vet råd, hun driver vanntilvenning og etter hvert også svømmeopplæring - og jammen får de to ungene det til. Historien er varm og koslig og de herlige illustrasjonene gjør den til en fryd både å lese og å se i. Boken anbefales virkelig.

R
RF – 15.07.2009

– Denne boken kjøpte min svigermor til min lille datter da vi skulle på ferie. Den ble meget god underholdning på en laaaang flytur, og da vi kom fram ble den en god støtte til å skulle lære å svømme. Boken er flott illustrert, og det er vel det barn liker med denne. Teksten er lettlest og ikke vanskelig skrevet. Tror at dette er en bok som barn vil bli lest høyt fra, da kan man prate om bildene samtidig. Dette er ikke en bok som åtteåringen leser selv. Til det er den for barnslig. Men det er skummelt å skulle dukke hodet under vann. Og for å bruke min datters ord " bare prøv sjøl du pappa!"

L
Leseglede – 18.02.2008

– Denne boka gikk rett hjem hos min femåring. Det er en todelt bok med to fortellinger, og det passer godt - for historiene om Karsten og Petra er raske å lese og kan leses om og om igjen. I den ene fortellingen driver morfar og Ester svømmetrening for de to barna. Etter hvert lærer de det begge to. Ester har teken på hvordan det skal gjøres. Den andre fortellingen tar opp problemer knyttet til sykling på tohjulssykler. Dette er aktuelt for små unger og boken ligger dermed tett opptil problemer og utfordinger som våre små har. Kan man sykle i gatene eller skal man holde seg til sykkelstier og tun. Boken anbefales på det varmeste.

m
mb – 07.10.2007

– Karsten og Petra er med morfaren til Petra og kjæresten hans Esther på tur med båt. De fisker og har det koselig, men det kjekkeste er når de finner en øy å gå i land på. Den døper de etter Petra og Karsten sine bokstaver, og det blir et fint navn. De går og utforsker øya og vasser litt uti vannet og tar opp krabber og skjell av sjøen. Esther finner ut at hun vil bade og leker med Karsten og Petra i vannet. Esther vil gjerne lære dem å bli trygge i vannet og de vil jo gjerne kunne svømme. Men det er ikke alltid like kjekt å skulle ta hodet under vannet og iallefall ikke se i tillegg. Karsten syns det er skummelt, mens Petra vil prøve litt til og lærer seg en god del. Karsten er en del på land sammen med morfaren til Petra mens Esther og Petra er i vannet. Det er en kjent problemstilling at det ikke alltid er like lett å lære å svømme eller være modig i vannet, noe denne boken får belyst. Karsten blir modigere etter hvert han også og vil være med på mer sammen med Petra og Esther.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Karsten og Petra vil lære å svømme:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv