Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mamma Mø har vårrengjøring

Mamma Mø finner ut at fjøset trenger en vårrengjøring. Kråka stiller opp som venn og hjelper, men det går ikke så bra. © FS Informasjonstjenester Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager
Mamma Mø finner ut at fjøset trenger en vårrengjøring. Kråka stiller opp som venn og hjelper, men det går ikke så bra. © FS Informasjonstjenester

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788251791083
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1997
Originaltittel
Mamma Mu städar
Format
30 x 23 cm
Serie
Mamma Mø

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

e
eva – 20.10.2008

– Dette er en humoristisk bok om å ha vårrengjøring. Kua er meget fornøyd med egen innsats, hun har gjort det koselig med hvitveis i vinduskarmen. Kråka er ikke enig. I kråkereiret har hun ryddet unna på fem minutter. Det vil si hun har lagt alt i en bunke midt i reiret. Fjøset kan hun rydde på fem sekunder, påstår kråka. Det blir mer rot enn rydding, og den ellers så godlynte kua ber ham vær så god ordne opp etter seg! Boken har herlige illustrasjoner av Sven Nordquist. Historien er humoristisk, og har en aldri så liten undertone om hvordan man kan rydde, eller rettere sagt, hvordan man ikke skal rydde. Les og le.

E
EO – 17.06.2008

– Mamma mø slår til med vårrengjøring i fjøset, hun koster med halen og prøver så godt hun kan å få det rent. Kråka kommer på besøk og ler av mamma mø ¿ vil man ikke se at det er skittent så er det bare å slå av lyset, det mener i alle fall kråka. Mamma mø er ikke enig og vil fortsette med rengjøringen. Kråka er ikke akkurat flink til å gjøre rent og det ender opp med at alle kuene blir hvite og at det ligger høy over alt. Kråka får litt av en jobb med å rydde opp etter seg. Boken er moro og kan anbefales til barn over 3.

B
B – 24.02.2007

– I denne utgaven av Mamma Mø handler det om å ha vårrengjøring. Mamma Mø syns det er på tide med en vårrengjøring i fjøset og bruker halen til å tørke støv med og andre utradisjonelle metoder for å få det fint. Kråka kommer og besøker henne og ler av hele vårrengjøringen hennes. Kråka mener at den ikke er bra nok i det hele tatt, før Kråka kommer på at han skal foreta vårrengjøring hjemme hos seg selv. Kråka er ikke særlig mye mindre fantasifull i måten å rydde og gjøre rent på. Bare rotet og skitten ikke synes så er det bra nok for Kråka. Så egentlig er Kråka veldig rotete og upraktisk av seg. Etter kort tid er Kråka tilbake hos Mamma Mø og vil hjelpe til med vårrengjøringen der. Det ender med mye rart, til og med blir alle kuene hvite og Mamma Mø gir Kråka streng beskjed om at hun får tørke av hvitfargen på alle sammen igjen, for de vil være brune. Det er en morsom fortelling, og man kan ikke annet enn le av alle de sprø påfunnene til Mamma Mø og Kråka.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mamma Mø har vårrengjøring:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
Caraval
99,-

Caraval

Stephanie Garber
Innbundet 
99,- 279,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv