Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Peppa leker gjemsel

en let og finn-bok

Let og finn med Peppa! Denne kjempefine, store myldreboka om Peppa, familien og vennene hennes byr på mange timers underholdning og glede.

Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Sendes innen 1 virkedag

Let og finn med Peppa!

Let og finn med Peppa! Denne kjempefine, store myldreboka om Peppa og familien og vennene hennes byr på mange timers underholdning og glede.

Alle vennene til Peppa er borte, så hun har bestemt seg for å finne ut hvor de er. Hun vil leke gjemsel! Nå kan du hjelpe Peppa med å lete etter Susi Sau, Emily Elefant og Frøken Kanin! Det er mange flere venner å finne og over to hundre ting å spore opp i denne let-og-finn-boken. På alle oppslagene er det massevis av ting å se på og snakke om – som farger, tall og situasjoner.

Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i sølepytter.

 

Medlemsvurdering:
Snart2åringen min elsker denne! Den leses om og om igjen, uten at hun blir lei. Hun er ikke så opptatt av historien, men leter ivrig på sidene etter både det som blir spurt etter og andre ting vi spør etter. Veldig kjekt med innholdsrike sider. En veldig fin måte å utvide ordforrådet på!

MM

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Kartonert
Språk
Bokmål
Sider
24
ISBN
9788205532328
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Peppa Pig hide-and-seek
Format
33 x 25 cm
Nr
8165718
Serie
Peppa Pig

Kunders vurdering

M
MM – 12.10.2017

– Snart2åringen min elsker denne! Den leses om og om igjen, uten at hun blir lei. Hun er ikke så opptatt av historien, men leter ivrig på sidene etter både det som blir spurt etter og andre ting vi spør etter. Veldig kjekt med innholdsrike sider. En veldig fin måte å utvide ordforrådet på!

K
Karoline – 07.08.2017

– Min jente på 2 1/2 år slukte denne boken, og ville lese den om og om igjen, kveld etter kveld. Som mor ble jeg rimelig lei etterhvert :D Virket som hun syns det var veldig kjekt med en bok med "oppgaver" for henne underveis i, og hun stilte selvsagt opp for Peppa for å hjelpe henne.

M
Meg – 28.02.2017

– .

Oppdag mer

Bøker som ligner på Peppa leker gjemsel:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv