Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Peppa leker gjemsel

Peppa Gris bor sammen med Mamma Gris og Pappa Gris og lillebroren Georg. Peppa Gris elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og ikke minst å hoppe opp og ned i gjørmete pytter. Alle vennene til Peppa er borte, så hun har bestemt seg for å finne ut hvor de er. Les mer

154,-

169,- Spar: 15,-

Sendes innen 3 - 10 dager
Peppa Gris bor sammen med Mamma Gris og Pappa Gris og lillebroren Georg. Peppa Gris elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og ikke minst å hoppe opp og ned i gjørmete pytter. Alle vennene til Peppa er borte, så hun har bestemt seg for å finne ut hvor de er. Peppa vil leke gjemsel! Nå kan du hjelpe henne med å lete etter Susi Sau, Emily Elefant og Frøken Kanin! Se bak de fargerike filtflappene og hjelp Peppa i leken.

Medlemsvurdering:
Snart2åringen min elsker denne! Den leses om og om igjen, uten at hun blir lei. Hun er ikke så opptatt av historien, men leter ivrig på sidene etter både det som blir spurt etter og andre ting vi spør etter. Veldig kjekt med innholdsrike sider. En veldig fin måte å utvide ordforrådet på!

MM

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Kartonert
Språk
Bokmål
Sider
14
ISBN
9788241935350
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Mein Fühl-Klappenbuch
Format
18 x 18 cm
Nr
8202281
Serie
Peppa Pig

Kunders vurdering

M
MM – 12.10.2017

– Snart2åringen min elsker denne! Den leses om og om igjen, uten at hun blir lei. Hun er ikke så opptatt av historien, men leter ivrig på sidene etter både det som blir spurt etter og andre ting vi spør etter. Veldig kjekt med innholdsrike sider. En veldig fin måte å utvide ordforrådet på!

K
Karoline – 07.08.2017

– Min jente på 2 1/2 år slukte denne boken, og ville lese den om og om igjen, kveld etter kveld. Som mor ble jeg rimelig lei etterhvert :D Virket som hun syns det var veldig kjekt med en bok med "oppgaver" for henne underveis i, og hun stilte selvsagt opp for Peppa for å hjelpe henne.

M
Meg – 28.02.2017

– .

Oppdag mer

Bøker som ligner på Peppa leker gjemsel:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
174,- 199,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv