Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Revejakten

Gubben Pettersen og katten hans, Findus, og noen høns bor på en gård ute på landet. En dag får de besøk av naboen som snakker om å gå på revejakt.

Hva Pettersen og Findus synes om det, og hva de gjør for å redde både hønsene og reven, forteller denne fantasifulle og morsomme billedboken om. Les mer

244,-

279,- Spar: 35,-

Sendes innen 3 virkedager
Gubben Pettersen og katten hans, Findus, og noen høns bor på en gård ute på landet. En dag får de besøk av naboen som snakker om å gå på revejakt.

Hva Pettersen og Findus synes om det, og hva de gjør for å redde både hønsene og reven, forteller denne fantasifulle og morsomme billedboken om.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788251775281
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1986
Originaltittel
Rävjakten
Format
31 x 22 cm
Serie
Gubben og katten Findus

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

m
mb – 27.03.2009

– Gubben Pettersen og katten Findus får besøk av naboen, som advarer mot reven. Naboen har lyst til å skyte reven så den ikke skal ta hønene hans. Findus og Gubben vil ikke at reven skal ta hønsene deres heller, men vil ikke skyte reven. Sammen klekker Gubben og katten ut sin helt egen plan for å skremme reven. De lager en falsk høne til reven og gjør klart masse annet som skal skje når reven kommer. Findus skal være spøkelse og de har fyrverkeri klart. Det mangler ikke på ting og tang som skal skje, men historien mangler noe for å fenge etter min mening. Illustrasjonene er greie nok. Findus er den som fenger mest, både i historien og i illustrasjonene.

e
eva – 23.11.2008

– Gubben Pettersen's nabo Gustavsen er meget ivrig på å ta livet av reven etter at denne prøvde å spise hønene hans. Gubben har foreløbig ikke sett noe til reven, men bestemmer seg for å forberede seg han også. Med god hjelp fra Findus lager de en ordentlig felle for reven. Dette er kanskje ikke den beste boken om gubben og katten, men det er kanskje fordi man har så enorme forventninger til disse bøkene. Underlige påfunn er det fullt av, og handlingen bygger seg gradvis opp helt til den praktisk talt eksploderer av spenning. Reven får som fortjent, og han kommer nok ikke tilbake ...

Oppdag mer

Bøker som ligner på Revejakten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv