Ruffen gifter seg

; Thore Hansen (Illustratør)

Det er en begivenhet hver gang det kommer ny Ruffen-bok. Thore Hansens nydelige tegninger og Tor Åge Bringsværds sjarmerende fortelling gjør at ‘Ruffen gifter seg’ føyer seg inn i rekken av Ruffen-klassikere. Les mer
Vår pris
263,-
Spar
26,-

Veil. pris: 289,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 263,-
Spar: 26,-

Veil. pris: 289,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Sjøorm + drage = romantikk med komplikasjoner 

Det er en begivenhet hver gang det kommer ny Ruffen-bok. Thore Hansens nydelige tegninger og Tor Åge Bringsværds sjarmerende fortelling gjør at ‘Ruffen gifter seg’ føyer seg inn i rekken av Ruffen-klassikere.

Ruffen, vår modige og svømmedyktige sjøorm, er så forferdelig glad! Han har nemlig funnet sin hjertevenn, som han er så forelsket i at han nesten ikke vet han skal gjøre: den japanske dragen Hamayoko. Så forelsket er Ruffen at han en kveld spør Hamayoko om hun vil gifte seg med ham. Og hun svarer ja!

Og så levde de lykkelig alle sine dager? Nei, ikke helt.
For mammaen og pappaen til Ruffen (og Onkel Ludvik og Bestemor for den saks skyld) synes det er en riktig dårlig idé at en sjøorm skal gifte seg med en drage. Sjøormer og drager hører ikke sammen, mener de. Nøyaktig det samme mener mammaen og pappaen til Hamayoko. Og riktig dramatisk blir det når Hamayoko ikke kommer tilbake til Ruffen som avtalt etter å ha besøkt familien sin - kan det ha skjedd noe med henne? Ruffen må i gang med en redningsaksjon!

En uhyre spennende, romantisk og ekstremt vel-illustrert Romeo og Julie-fortelling for alle oss som mener at når man først har funnet den man hører sammen med, kan man overleve både lynnedslag, vannkanoner og ekte yetier.

 

Fakta