Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tambar og harepusene

Verdens søteste troll!
Tambar er en vilter femåring som går i barnehage sammen med bestevennen Gurine, og som liker å huske og leke med lego. En ganske vanlig gutt, altså... bortsett fra at han er et troll! Når Tambar kommer hjem kan han riste løs på troll-halen han har gjemt hele dagen, og han kan vise frem troll-kreftene han ikke bruker i barnehagen. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Verdens søteste troll!
Tambar er en vilter femåring som går i barnehage sammen med bestevennen Gurine, og som liker å huske og leke med lego. En ganske vanlig gutt, altså... bortsett fra at han er et troll! Når Tambar kommer hjem kan han riste løs på troll-halen han har gjemt hele dagen, og han kan vise frem troll-kreftene han ikke bruker i barnehagen.

I Tambar og harepusene oppdager Tambar at han har en helt spesiell egenskap - han kan snakke med dyrene! Han bestemmer seg for å hjelpe de stakkars harepusene som stadig mister et familiemedlem til reven - men hvordan skal han klare å lure den slu reven?

Tor Åge Bringsværd har sammen med den kritikerroste illustratøren Lisa Aisato skapt nok en ny bestevenn til barnehagebarna, og vil trollbinde publikum med lun humor, akkurat passe mye dramatikk og tegninger til å gå på oppdagelsesferd i.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788205396753
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Tambar og harepusene
Format
22 x 22 cm
Serie
Tambar

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tambar og harepusene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv