Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tambar på sykehuset

Bli kjent med Tambar, en vilter femåring som går i barnehage sammen med bestevennen Gurine, og liker å huske og leke med lego. En ganske vanlig gutt, altså... bortsett fra at han er et troll! Når Tambar kommer hjem kan han riste løs på troll-halen han har gjemt hele dagen, og han kan vise frem troll-kreftene han ikke bruker i barnehagen. Les mer

229,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Bli kjent med Tambar, en vilter femåring som går i barnehage sammen med bestevennen Gurine, og liker å huske og leke med lego. En ganske vanlig gutt, altså... bortsett fra at han er et troll! Når Tambar kommer hjem kan han riste løs på troll-halen han har gjemt hele dagen, og han kan vise frem troll-kreftene han ikke bruker i barnehagen.

Tambar har blitt syk og må på sykehus - en både litt skummel og spennende opplevelse for vårt alles favoritt-troll. Og jammen kommer trollkreftene til bruk her også - for hvem tror du kan stoppe tyven når mobiletelefonen til Tambars mamma har forsvunnet?

En ny, spennende fortelling om verdens mest sjarmerende troll, signert våre fremste eventyrfortellere, Tor Åge Bringsværd og Lisa Aisato.

Medlemsvurdering:
Mine barnebarn elsker alle Tambar bøkene, og venter på at det skal komme flere ;)

Anne Braaten

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242181084
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Tambar

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

A
Anne Braaten – 21.09.2022

– Mine barnebarn elsker alle Tambar bøkene, og venter på at det skal komme flere ;)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tambar på sykehuset:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv