Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

God natt, natt

«Gro Dahle og Svein Nyhus har laget en nydelig bok om å legge seg (...) God natt, natt er rett og slett en lise å lese for store og små. Det er en bok å lese for andre og ha på nattbordet for å vrenge av seg alle tanker og legge dem som en genser på stolen."»

Oppland Arbeiderblad

God natt, natt er en samling dikt og tegninger som sier godnatta til verden og til tankene. Diktene er fulle av omsorg og kjærlighet til alt fra treet og huset og hunden til mennesker. Det er en trøstebok, en godnatta-bok, en bok som kan leses om og om igjen. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager
God natt, natt er en samling dikt og tegninger som sier godnatta til verden og til tankene. Diktene er fulle av omsorg og kjærlighet til alt fra treet og huset og hunden til mennesker. Det er en trøstebok, en godnatta-bok, en bok som kan leses om og om igjen.

Gro Dahle har skrevet og Svein Nyhus har tegnet denne vakre og poetiske boka.

Medlemsvurdering:
En bok som mestrer å sette ord på både smertefulle og gode opplevelser på en empatisk måte. Kjempeflotte ordspill. Anbefales for både for barn,ungdom og voksne. En bok som gir rom for refleksjon og dialog om både gode og litt mindre gode situsjoner i vår hverdag.

Ann-Karin Madsen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202313760
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
22 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Anmeldelser

«Gro Dahle og Svein Nyhus har laget en nydelig bok om å legge seg (...) God natt, natt er rett og slett en lise å lese for store og små. Det er en bok å lese for andre og ha på nattbordet for å vrenge av seg alle tanker og legge dem som en genser på stolen."»

Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad

«Kjærlighet. Det stråler en varme fra sidene i denne boka som best kan oppsummeres slik (...) Ja, takk, dette er ei bok jeg gjerne kan lese mange kvelder. Så åpen og åpnende som den er, og likevel så beroligende. Og så fullkomment som teksten og bildene går sammen gjennom -sidene. Svein Nyhus sine bilder er drømmeaktige, enkle streker og flater, som summarisk setter en stemning, antyder noe med et symbol. Og alt er pakket i en blålilla sovefarge."»

Marianne Lystrup, Vårt Land

"«God natt, natt» er nok et kunstverk fra forfatterparet Gro Dahle og Svein Nyhus (...) vers og illustrasjoner som gir avslappet sengestemning og garantert gode drømmer (...) «God natt, natt» er en bok som kan leses i sin helhet, eller stykkevis og delt, mange, mange ganger."

Petra J. Helgesen, Bergens Tidende

"(...) det treff er så hjerteskjærende godt (...) Etter denne godnattboka, føles søvnen faktisk litt tryggere, og våkenheten hakket mindre ensom. «God natt, natt» er en av desembermørkets absolutte favoritter."

Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

"Dahle er ein svært trygg barnebokforfattar, ho skriv for og til barn (og vaksne som les for barn) og skaper truverdige barnestemmer som samstundes er litterært interessante. Svein Nyhus brukar svart tusj mot blå bakgrunn og kontrasterer med oransje. Han visualiserer situasjonar og figurar i dikta, forma er stilisert, og visse motiv er gjennomgåande (...). Uttrykket er dempa og reint og konkurrerer ikkje ut tekstane."

Ingeborg Mjør, Dag og Tid

"God natt, natt" er en nydelig produksjon, med deilig tykt papir og små sider. Den kan leses igjen og igjen av store og små, aller helst sammen."

Anne Cathrine Straume, NRK

Kunders vurdering

A
Ann-Karin Madsen – 25.02.2017

– En bok som mestrer å sette ord på både smertefulle og gode opplevelser på en empatisk måte. Kjempeflotte ordspill. Anbefales for både for barn,ungdom og voksne. En bok som gir rom for refleksjon og dialog om både gode og litt mindre gode situsjoner i vår hverdag.

Oppdag mer

Bøker som ligner på God natt, natt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Snill

Gro Dahle
Innbundet 
262,- 299,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv