Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bursdagsbaluba

Med en rampete pappa i barnehagen kan alt skje ...

Tinas avdeling skal få besøk av statsministeren. For statsministeren har bestemt at hun vil feire bursdagen sin i en barnehage. Men tenk om pappa finner på rampestreker når hun er der? Mer moro med Pappa i barnehagen. Les mer

99,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Med en rampete pappa i barnehagen kan alt skje ...

Tinas avdeling skal få besøk av statsministeren. For statsministeren har bestemt at hun vil feire bursdagen sin i en barnehage. Men tenk om pappa finner på rampestreker når hun er der? Mer moro med Pappa i barnehagen. Bursdagsbaluba av Lars Mæhle.

Tinas avdeling skal få besøk av statsministeren. Helt sant! For statsministeren har bestemt at hun vil feire bursdagen sin i en barnehage. Men Tina er ganske redd. Tenk om pappa finner på rampestreker når statsministeren er der? Og kakene til Geir, smaker de ikke bitte litt rart?
Pappa i barnehagen er en ellevill barnebokserie om alt det tullete som skjer når pappaen til Tina plutselig begynner i barnehagen. Det handler om rampestreker og viltre påfunn, barnlig trass og lekenhet - akkurat så vilt og tøysete som barn vil ha det. Her er alt snudd på hodet: De voksne oppfører seg som småbarn og barna er de som må ordne opp. Pappa i barnehagen er en hylende morsom serie som barna kommer til å elske! Bursdagsbaluba er den tredje boka i serien.

Musikk: Pieza ternaria av DiegoFM93 hentet fra freesound.org

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248929475
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
Pappa i barnehagen 3

Kunders vurdering

K
Kirsti – 07.02.2023

– Mitt barnebarn elsker denne serien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bursdagsbaluba:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv