Elsa Beskows eventyrverden - Elsa Beskow

Elsa Beskows eventyrverden

tripp, trapp, TRULL

; Elsa Beskow (Illustratør) ; Elisabeth Wikborg Bang (Oversetter) ; Hans Braarvig (Oversetter) ; Berit Bränne (Oversetter) ; Knut Eide (Oversetter) ; Lise Männikkö (Oversetter) ; Annie Riis (Oversetter) ; Jo Tenfjord (Oversetter)

Serie: Elsa Beskows eventyrverden 3

En skattekiste med gode eventyrstunder!


Dette er den tredje av våre praktutgaver med Elsa Beskows klassiske fortellinger og illustrasjoner. Boken inneholder blant annet Puttes eventyr i Blåbærskogen, Petter og Lotte på eventyr, den vakre fortellingen Solegget og Historien om den nysgjerrige abboren. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 299,-
Spar: 30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

En skattekiste med gode eventyrstunder!


Dette er den tredje av våre praktutgaver med Elsa Beskows klassiske fortellinger og illustrasjoner. Boken inneholder blant annet Puttes eventyr i Blåbærskogen, Petter og Lotte på eventyr, den vakre fortellingen Solegget og Historien om den nysgjerrige abboren. I tillegg inneholder boken dikt, rim og regler.


Forfatteren og illustratøren Elsa Beskow (1874-1953) debuterte som barnebokforfatter i 1897 med Fortellingen om den bittelille konen, og siden da har generasjoner av barn tatt del i hennes fantasifulle verden gjennom tekst og bilde. Hennes verk er i dag klassikere både i Sverige og Norge, og hun har vært til inspirasjon for en rekke bildebokskapere og forfattere. I dag kan man finne Elsa Beskows bøker i 14 land over hele verden.


Denne boken er siste bind av i alt tre praktutgaver med Elsa Beskows verker. I arbeidet med disse bøkene er gamle illustrasjoner skannet på nytt og fargene er så nær de originale tegningene som mulig.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 141
ISBN: 9788202429928
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Elsa Beskows sagoskatt : tripp
Alder: Barn 3-6
Format: 27 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger