Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Elsa Beskows eventyrverden

tripp, trapp, TRULL

En skattekiste med gode eventyrstunder!

Dette er den tredje av våre praktutgaver med Elsa Beskows klassiske fortellinger og illustrasjoner. Boken inneholder blant annet Puttes eventyr i Blåbærskogen, Petter og Lotte på eventyr, den vakre fortellingen Solegget og Historien om den nysgjerrige abboren. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
En skattekiste med gode eventyrstunder!

Dette er den tredje av våre praktutgaver med Elsa Beskows klassiske fortellinger og illustrasjoner. Boken inneholder blant annet Puttes eventyr i Blåbærskogen, Petter og Lotte på eventyr, den vakre fortellingen Solegget og Historien om den nysgjerrige abboren. I tillegg inneholder boken dikt, rim og regler.

Forfatteren og illustratøren Elsa Beskow (1874-1953) debuterte som barnebokforfatter i 1897 med Fortellingen om den bittelille konen, og siden da har generasjoner av barn tatt del i hennes fantasifulle verden gjennom tekst og bilde. Hennes verk er i dag klassikere både i Sverige og Norge, og hun har vært til inspirasjon for en rekke bildebokskapere og forfattere. I dag kan man finne Elsa Beskows bøker i 14 land over hele verden.

Denne boken er siste bind av i alt tre praktutgaver med Elsa Beskows verker. I arbeidet med disse bøkene er gamle illustrasjoner skannet på nytt og fargene er så nær de originale tegningene som mulig.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
141
ISBN
9788202429928
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Elsa Beskows sagoskatt : tripp
Format
27 x 22 cm
Serie
Elsa Beskows eventyrverden 3

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Elsa Beskows eventyrverden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv