Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lasse-Leif og den siste smokken

Lasse-Leif er blitt nesten stor gutt. Han bor hos mamma og pappa og vennen sin, som heter Late-Lise. Hun er en dukke, men ingen vanlig dukke, for hun gjør alt det Lasse-Leif ikke får lov til. Nå har Lasse-Leif nettopp sluttet med smokk. Les mer

99,-

149,- Spar: 50,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Lasse-Leif er blitt nesten stor gutt. Han bor hos mamma og pappa og vennen sin, som heter Late-Lise. Hun er en dukke, men ingen vanlig dukke, for hun gjør alt det Lasse-Leif ikke får lov til. Nå har Lasse-Leif nettopp sluttet med smokk. Han synes det er veldig vanskelig, særlig om natten. Late-Lise bruke smokk ennå. Hun har nemlig den siste smokken i hele verden. Men den vil Lasse-Leif ha!

Medlemsvurdering:
Vårt barnebarn på 2,5år elsker Lasse-Leif. Han kjenner seg godt igjen, og synes det er moro og spennende at Late-Lisa ikke vil høre etter når mamma og pappa sier nei til å la Lasse-Leif få fortsette å bruke smokk.

Unni

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lille forl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
28
ISBN
9788269035513
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Lasse-Leif og den sidste sut
Format
23 x 18 cm
Nr
8113718
Serie
Lasse-Leif & Late-Lise

Kunders vurdering

U
Unni – 02.05.2023

– Vårt barnebarn på 2,5år elsker Lasse-Leif. Han kjenner seg godt igjen, og synes det er moro og spennende at Late-Lisa ikke vil høre etter når mamma og pappa sier nei til å la Lasse-Leif få fortsette å bruke smokk.

A
Astrid – 09.03.2023

– Denne er like underholdende for lillebror på 2 som for storesøster på 4 år. Ukomplisert og fornøyelig! Anbefales 👍

L
LivHelga Sivertsen – 07.03.2023

– Meningsløs

G
Guma – 10.01.2023

– Hadde forventa litt mer.. Slo heller ikke an hos 3åringen som skal slutte med smokkebruken sin.

A
Astrid – 06.02.2022

– Veldig morsom bok for vår 3-åring. Leser den stadig vekk og den har også vært med i barnehagen, hvor den visstnok også var en slager. Anbefales 👍🏻

C
Cassandra – 31.08.2018

– Gøy og morsom bok, med situasjoner som vi godt kan kjenne oss igjen i :)

S
Sigrid – 08.12.2017

– I starten av boka møter vi Lasse-Leif saman med mor og far. Deretter er far heilt fråverande i resten av handlinga, han dukkar ikkje opp ein einaste gong til, medan mor spring rundt og gjer husarbeid og tek seg av Lasse-Leif. Viss far ikkje er med å ta seg av guten, kva er vitsen med å presentere han i starten? Denne boka kom i ein pakke med to bøker om Lasse-Leif, og det same skjer i BEGGE bøkene. Litt gamaldags, spør du meg. Historia er elles kanskje grei nok, men fenga ikkje ungane mine. Vi kjem ikkje til å lese boka igjen, endå vi er midt i smokkesluttfasen her.

C
Cathrine Jensvoll – 07.12.2017

– Lasse-Leif bøkene fenger virkelig de små. Denne var midt i blinken for min 4-åring, med morsomme illustrasjoner og lett gjenkjennelig situasjoner. Håper det kommer flere bøker på norsk.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lasse-Leif og den siste smokken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv