Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Når to sier godnatt

Når Berte og mamma skal si god natt, lurer de på hva andre gjør når de sier god natt. De lurer på hva to katter gjør, hva to spøkelser gjør og hva to dinosaurer gjør når de skal si god natt. Les mer

174,-

199,- Spar: 25,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Tor Åge Bringsværd
Når to sier godnatt
Illustrert av Tina Solli
Forlag: Gyldendal

Medlemsvurdering:
Denne boken er en litt annerledes barnebok, hvor Berte og mamma snakker om rare leggeritualer alt fra tannbørster til flodhester har. Bildene viser tannbørster og flodhester som vi ser egentlig er Berte og mamma som leker at de er flodhester og tannbørster. Det beste med denne boka er de flotte, fargerike illustrasjonene, som i kombinasjon med den enkle og morsomme teksten gjør dette til en spennende og overraskende opplevelse. Dette er absurd humor for små, små barn, og det slår virkelig an hjemme hos oss. Jeg og treåringen min har lest den gang på gang på gang.Den anbefales på det varmeste!

Rine

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal Tiden
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205279957
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Format
17 x 16 cm
Serie
Berte

Kunders vurdering

R
Rine – 27.02.2005

– Denne boken er en litt annerledes barnebok, hvor Berte og mamma snakker om rare leggeritualer alt fra tannbørster til flodhester har. Bildene viser tannbørster og flodhester som vi ser egentlig er Berte og mamma som leker at de er flodhester og tannbørster. Det beste med denne boka er de flotte, fargerike illustrasjonene, som i kombinasjon med den enkle og morsomme teksten gjør dette til en spennende og overraskende opplevelse. Dette er absurd humor for små, små barn, og det slår virkelig an hjemme hos oss. Jeg og treåringen min har lest den gang på gang på gang.Den anbefales på det varmeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når to sier godnatt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret
Ny!

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
262,- 299,-
 

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
262,- 299,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv